Gainer alınır mı?

ahmetifyy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, gainer alacağım ancak hafif çarpıntı problemim var dolayısıyla içerisindeki maddeler benim için önemli biraz araştırma yaptım ve Bigjoy'un gainerını almaya karar verdim önce ancak daha sonra içerisinde her serviste 50 mg yani hemen hemen 1 Nescafe de olan kadar kafein olduğu için vazgeçtim. Bu ürünü buldum içeriğinde gördüğüm kadarıyla kafein yok, Bigjoy'a göre 4 gr servis başına daha az protein var ancak bunu göz ardı edebilirim. Bu gainer kaliteli midir, içeriğinde çarpıntı yapmaya sebebiyet verecek bir bileşen var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba, gainer alacağım ancak hafif çarpıntı problemim var dolayısıyla içerisindeki maddeler benim için önemli biraz araştırma yaptım ve Bigjoy'un gainerını almaya karar verdim önce ancak daha sonra içerisinde her serviste 50 mg yani hemen hemen 1 Nescafe de olan kadar kafein olduğu için vazgeçtim. Bu ürünü buldum içeriğinde gördüğüm kadarıyla kafein yok, Bigjoy'a göre 4 gr servis başına daha az protein var ancak bunu göz ardı edebilirim. Bu gainer kaliteli midir, içeriğinde çarpıntı yapmaya sebebiyet verecek bir bileşen var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bende hem Nutrade hem de HİQ'nun var. HİQ aldıktan sonra bir daha Gainer almayacağım dedim ama içeriği nedeniyle Nutrade'ye şans verdim. Şeker oranı vs olarak daha içilebilir fakat çok tortu kalıyor. HİQ ise çok şekerli. Gainer yerine shake yapmak daha mantıklı geliyor.

Bende hem nutrade hem de HIQ'nun var. HIQ aldıktan sonra bir daha gainer almayacağım dedim ama içeriği nedeniyle Nutrade'ye şans verdim. Şeker oranı vs olarak daha içilebilir fakat çok tortu kalıyor. HIQ ise çok şekerli. Gainer yerine shake yapmak daha mantıklı geliyor.

İçilebilirlik benim için ön planda değil sadece içerik temizliği ve kafein vs olmaması önemli olan benim için memnun musun nutradeden daha deneyimlerinle ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilirsen çok mutlu olurum.

İçilebilirlik benim için ön planda değil sadece içerik temizliği ve kafein vs olmaması önemli olan benim için memnun musun nutradeden daha deneyimlerinle ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilirsen çok mutlu olurum.
Bazen midemi bozduğu oluyor bunu açken denemiştim o zaman olmuştu onun dışında içerik olarak içilebilir bir durumda. Şuan da aktif spor yapmadığım için düzenli içmesem de arada katıp içiyorum. Hiq ile aralarında kıyas yapınca nutrade daha içilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı