Gainer alınmalı mı?

422470

Hectopat
185 boyunda 74 kilo birisiyim 17 yaşındayım 2 aydır salona gidiyorum kilo almam lazım arkadaş gainer al dedi bir sorayım dedim zararı var mıdır? Kullan var mı? Ayrıca cretine BCAA ve protein tozu da kullanıyorum bunlarla beraber kullanırsam sorun olur mu?
Şunu buldum nasıldır?

Kullanabilirsin fakat acele etmişsin Supplementler için daha efektif anterman yapamayıp, supplement alman saçma olmuş, gainer alabilirsin benim önerim Maltodextrin içerikli bir gainer alman.

Alacaksan 5 kilo alman gerekiyor, 5 kilonun dışındakiler biraz satış hilesi. Bütçene göre aşağıdakilerden 2 tanesinden birini seçebilirsin.

Hocam bunlar bana çok pahalı 400TL'ye falan bulduklarım var onlar kilo alımında yardım etmez mi?

BigJoy alınır da, servisi düşük. Size neredeyse bir faydası olmaz. Gainer alacaksanız, 5 kilodan aşağı almamalısınız.

Alınabilecek en düşük fiyatlı ve kaliteli ürün, yanlış hatırlamıyorsam MySupplement'in gainerı. Diğerlerinden size bir fayda gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…