Gainer gereksiz supplement midir?

LexS

Hectopat
İyi sosyaller. Öncelikle iki kitle var bir taraf zayıf olanlar için alınmalı kesinlikle diyorlar. Diğer kesim gereksiz çöp alınmamalı bana kalırsa çok çok zayıfsa yese bile kilo alamıyorsa gainer alınabilir diye düşünüyorum. Sizin görüşleriniz nedir?

Gainer dediğin karbonhidratdır. Bazılarının içinde bcaa,creatin falan da katıyorlar. Yani evet yemek yesede aynı işe yarayan bir supplement. Kesin alınmalı diye bir şey asla söz konusu olmaz. Sporsuz kilo almaya çalışıyor ise almasına gerek bile yok zaten yağ olarak depolanıcak. Yese bile kilo alamıyorsa (Ki öyle bir şey yok yeteri kadar yiyemiyordur) O zaman alabilir spor yapıyor ise.

Gainer dediğin karbonhidratdır. Bazılarının içinde bcaa,creatin falan da katıyorlar. Yani evet yemek yesede aynı işe yarayan bir supplement. Kesin alınmalı diye bir şey asla söz konusu olmaz. Sporsuz kilo almaya çalışıyor ise almasına gerek bile yok zaten yağ olarak depolanıcak. Yese bile kilo alamıyorsa (Ki öyle bir şey yok yeteri kadar yiyemiyordur) O zaman alabilir spor yapıyor ise.
aynen öyle nette hep böyle sorular dolaşıyorda kardeşlerimize örnek olsun görenler anlar diye açtım konuyu

İyi sosyaller. Öncelikle iki kitle var bir taraf zayıf olanlar için alınmalı kesinlikle diyorlar. Diğer kesim gereksiz çöp alınmamalı bana kalırsa çok çok zayıfsa yese bile kilo alamıyorsa gainer alınabilir diye düşünüyorum. Sizin görüşleriniz nedir?
Yemek yemekten kusacak durumdaysanız ve hala kilo alamıyorsanız alınabilir diye düşünüyorum.

Sağlıklı birisinin yiyip de kilo alamaması gibi bir durum yoktur. Sağlıklı bir insan yiyip de kilo alamıyorsa, sağlıklı değildir.

Supplement, adı üstünde takviyedir. Takviye ürünler seni ittirir, bir adım öne attırır, başka da bir işe yaramaz.

tabi ki gereksiz sonuçta pirinç makarna bulgur vs ile aynı kaloriye sahip , yok 10-20 katı fazla kaloriye sahip olsaydı mantıklı olurdu.
kaldı ki kilo alamamaktan kasıt nedir ? mesela bir sene spor yapıyor ama kasları mı hiç hacimlenmiyor yoksa yag oranı aşırı mı yükselmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı