Mtal'den düz Anadolu lisesine geçiş

ardaflc

Hectopat
Daha fazla  
Şu an 10. sınıftayım ve mesleki teknik Anadolu Lisesinde'yim. Düz Anadolu lisesine geçmek istiyorum. Geçmek mantıklı mı? Burada sanırım bölüm seçemiyoruz çünkü elektrik alanındayım direkt sayısal oluyormuş. Benim matematiğimde çok iyi değil yani. Burayada mezun olunca alınan belgeler için geliyorum. Normalde diğer sene Anadolu'ya gidip 12. sınıfta açığa geçip dershane gidicektim ama açığa geçişler artık zor olduğu için olmaz gibi. Sizce 11. sınıfta Anadolu lisesine geçmek mantıklı mı?

Bence değil hocam. Kültür dersleriniz kötüyse Anadolu da hiç şansınız yok (kendimden biliyorum). Meslek lisesinde en azından meslek derslerinden kurtarabiliyosunuz kredileri yüksek olduğu için. Fakat Anadolu da hepsi kültür dersi. Ben yaparım çalışırım diyorsanız da gidebilirsiniz.

Şu an 10. sınıftayım ve mesleki teknik Anadolu Lisesinde'yim. Düz Anadolu lisesine geçmek istiyorum. Geçmek mantıklı mı? Burada sanırım bölüm seçemiyoruz çünkü elektrik alanındayım direkt sayısal oluyormuş. Benim matematiğimde çok iyi değil yani. Burayada mezun olunca alınan belgeler için geliyorum. Normalde diğer sene Anadolu'ya gidip 12. sınıfta açığa geçip dershane gidicektim ama açığa geçişler artık zor olduğu için olmaz gibi. Sizce 11. sınıfta Anadolu lisesine geçmek mantıklı mı?

Çalış gez yurt dışına git universiteye git hayatını yaşa kültürlü insan ol bence meslekten para için canını boşuna harcama elbet zor ancak şu an elindeki kaynaklara bakarsak yaparsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı