Gainer kullanım önerisi

Croxie

Hectopat
Merhaba zayıf olmak çok sinirimi bozdu 58 kilo 1.77 boyundayım. Sürekli bir iştahsızlık ve yemek yeme isteksizliği vardı kendimi disipline sokamadım. Gainer aldım bugün geldi. Gainer kullanırken şunu yap şunu yapma gibi önerileriniz var mı?

17 yaşındayım. 5 ay spor yaptım herhangi bir supplement almadan fakat hiçbir etki görmedim.

Hocam bunlsr vücuda zararlı gelişim çağında. Araştırabilirsin shakelerin çoğu gelişim çağında zararlı doğal olarak kilo almaya bak. Ben de çok zayıftım işe girdim günde 3 öğün düzenli yemek yiyordum 3 ayda 5 kilo aldım sana tavsiyem yemek yiyeceğin saatler hergğn aynı olsun en az 3 ana öğün ve 1 ara öğün ün olsun korkma yağ da ye her şeyde ye ama gainer gibi şeyler sıkıntılı her şeyin en doğalı güzel metobolizma falan dersen benim de aşırı hızlıydı.

Ayrıca doğallığıda bozar supplementler kim bozmaz diyorsa tahtası eksiktir etten tavuktan balıktan alamadığınız proteini 1 kaşık tozdan alıyorsanız bir şey vardır kutu dardanel ton balık al 4 tane var içinde ekonomik kutularda hepsinde 20 gr protein 120 TL toplam teki 30 TL'ye geliyor hem doğal hem ucuz.

Hocam bunlsr vücuda zararlı gelişim çağında. Araştırabilirsin shakelerin çoğu gelişim çağında zararlı doğal olarak kilo almaya bak. Ben de çok zayıftım işe girdim günde 3 öğün düzenli yemek yiyordum 3 ayda 5 kilo aldım sana tavsiyem yemek yiyeceğin saatler hergğn aynı olsun en az 3 ana öğün ve 1 ara öğün ün olsun korkma yağ da ye her şeyde ye ama gainer gibi şeyler sıkıntılı her şeyin en doğalı güzel metobolizma falan dersen benim de aşırı hızlıydı.
Yazdığım gibi ne yaptıysam disipline giremedim. Kalori takibi yapamadım çünkü yemek yiyemedim aşırı bir iştahsızlığım var ve çok kolay doyuyorum bir tabak pilav veya bir tane tavada yumurta yiyemiyorum o derece.

Yazdığım gibi ne yaptıysam disipline giremedim. Kalori takibi yapamadım çünkü yemek yiyemedim aşırı bir iştahsızlığım var ve çok kolay doyuyorum bir tabak pilav veya bir tane tavada yumurta yiyemiyorum o derece.

Çok fazla hareket edemediğinizdendir spora yürüyerek gidin kardiyoyu fazla tutun ısınma olarak bisiklet aletini kullanın iyice hamlanana kadar salondan çıkmayın yine eve yürüyerek gidin kendinizi 1-2 hafta zorlayın meyvelerini alacaksınız.

Siz benim dediğim şeyleri uygulayın:
Günde en az 3 ana öğün ve 1 ara öğün ( bunu arttırmaya çalışın)
Karbonhidrat bazlı beslenin ve cidden iyice tıkanana kadar sofradan kalkmayın.
Olduğunca kardiyoyu fazla tutun ve her yere yürüyerek gitmeye çalışın ne kadar hareket edebiliyorsanız o kadar edin ( biliyorum kiloyu azaltır ama iştahınız yok o yüzden yapmanız lazım)
Ve moralinizi bozmayın ondan da kilo alamıyor olabilirsiniz üzülmeyin 45 kilo adamlar neler neler oluyor siz yine iyisiniz ve son olarak vücudunuzdan gainer kullanacak kadar nefret ediyorsanız margarin kullanın emin olunki margarin gainerden daha doğal ve daha sağlıklıdır.

Eklemeyi unutmuşum ara öğünler dahil tüm öğünleri her gün aynı saatte yiyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı