Gainer nasıl kullanılır?

Batuhub

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2020
Mesajlar
43
Gainer aldım fakat kullanmakta zorlanıyorum. Sütü sade olarak içemiyorum ve suyla karıştırınca da tadı çok kötü oluyor. Pankek veya başka tatlılara karıştırıp tüketsem sorun olur mu? Sorun olmaz ise ne ile karıştırabilirim öneriniz var mı?
 
Pankek kek yulaf tariflere at sorun olmaz ama sana önerim gainer bitince birdaha alma onun yerine iştahını açacak besinler ye ve paranı fıstık ezmesi muz vs vs şeylere harcarsan hem daha kaliteli hemde daha yemesi keyifli olur illa fıstık değil kaju badem herhangi sevdiğin birtaneside olur ve
 
Omlet, süt, su, bal, pasta, kek, muz... vb birçok yiyecekle beraber tüketebilirsiniz. Süt+muz+kakao+protein blenderdan geçirirseniz tadı güzel olabilir.
 
Pankek kek yulaf tariflere at sorun olmaz ama sana önerim gainer bitince bir daha alma onun yerine iştahını açacak besinler ye ve paranı fıstık ezmesi muz vs. Şeylere harcarsan hem daha kaliteli hem de daha yemesi keyifli olur illa fıstık değil kaju badem herhangi sevdiğin birtaneside olur ve.

Dediğiniz gibi yapacağım teşekkür ederim.

Omlet, süt, su, bal, pasta, kek, muz... Vb birçok yiyecekle beraber tüketebilirsiniz. Süt+muz+kakao+protein Blender'dan geçirirseniz tadı güzel olabilir.

Bir de aldığım gainer şekersiz buna şeker eklesem bir problem yaşar mıyım?
 

Geri
Yukarı