Gainer önerisi

aNje xd

Hectopat
Daha fazla  
Spora başlamadan önce almam gereken 5-7 kilo var düzenli beslenip gainer ile desteklemek istiyorum hiç kullanmadım daha önce. Yemekten önce mi sonra mı kullanmalıyım kaç kez kullanabilirim(gün-hafta) ve hangi marka kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah 1 servis. Akşam 1 servis. Aç karnına kullanmanı tavsiye etmem. Yemeğini yedikten sonra yemekten en az 45 dakika sonra kullansan daha iyi olur. Akşam olanı da antrenmandan sonra.

Düzenli beslenecekseniz zaten gainera ihtiyaç kalmıyor.

Beslenmesi hiç iyi olmayan birisi günde 2 porsiyon, beslenmesi iyi olup arada kaçıranlar için 1 porsiyon yeterli oluyor.

Bütçenize bağlı olarak gainer markası değişir. Yine de düzenli besleniyorsanız eğer, gerek yok.

Düzenli beslenecekseniz zaten gainera ihtiyaç kalmıyor.

Beslenmesi hiç iyi olmayan birisi günde 2 porsiyon, beslenmesi iyi olup arada kaçıranlar için 1 porsiyon yeterli oluyor.

Bütçenize bağlı olarak gainer markası değişir. Yine de düzenli besleniyorsanız eğer, gerek yok.

Hocam düzenli beslenme var. Spor salonuna gidince insanlar zayıf olduğu için acil yüksek lifli takviyeye ihtiyaç duyuyor. Yaklaşık 3-4 ay kullanınca vücut güzel bir dolgunluk oluşuyor. Artı düzenli beslenmeden daha fazlası lazım.

Hocam düzenli beslenme var. Spor salonuna gidince insanlar zayıf olduğu için acil yüksek lifli takviyeye ihtiyaç duyuyor. Yaklaşık 3-4 ay kullanınca vücut güzel bir dolgunluk oluşuyor.
Düzenli beslenmeden kastım, arkadaş zaten kilo alabilecek şekilde besleniyorsa; gainera gerek kalmıyor.

Gainer protein vesaire içerdiğinden dolayı içilebilir tabi ki. Onun dışında zaten kilo alabiliyorsa beslenme ile, harcayacağı 600-700 TL'ye yazık olur.

Neden böyle birşey yapsın ki? Tek serviste altı üstü alacağı kalori en fazla 600. Yemeyi kısıtlamaz birşey yapmaz.
Hocam ben şahsen gainer kullandım ve insanın midesini biraz tıkıyor. Yemekten önce içince, yemek yemek zorlaşıyor.

Kişiden kişiye göre değişebilir tabi ki, ben şahsen yemek yiyemiyordum gainer içince.

Neden böyle bir şey yapsın ki? Tek serviste altı üstü alacağı kalori en fazla 600. Yemeyi kısıtlamaz bir şey yapmaz.

Yediği yemek 45 dakika sonra kana karışmış olur. Mide de şişkinlik olmaz.

HIQ son günlerde baya popüler oldu. Başlarında da zaten Shredded Brothers var baya kaliteli hammadde kullandıklarını iddia ediyorlar. Az sonra da %15 + %10 indirim başlayacakmış sitelerinde. Bir göz atın isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı