Gainer veya protein tozu önerisi

3 haftadır spora gittiğini belirtmişsin. Daha önce kalori hesabı yapmayı denediğini söylüyorsun fakat kaç gün denedin? 1 hafta kalori hesabı yapıp sonra kilo alamıyorum demekle olacak bir şey değil ki bu. 2 ay boyunca kalorini her gün hesaplayarak tartıp ölç 2 ay sonunda 3 kilo bile alabilmişsen iyi ilerliyorsun demektir bu. Her gün tartıya çıkarak kilonu ölçüp sonra kilo alamıyorum diyerek olacak bir şey değil ki bu uzun süreç isteyen bir şey tıpkı kilo vermek gibi. Ayrıca dediğim gibi vücudunu doğal besinlere alıştırman her zaman daha yararlı olacaktır. Sindirimi daha kolay ve uzun sürmeyen besinleri araştırıp beslenme düzenini buna entegre edersen çok daha kolay kilo alabilirsin. Böylece sindirim hızlı olacağı için daha hızlı acıkırsın tekrar yemek yersin. Günde 3 öğün bile yiyebilirsen 2500 kaloriye ben ulaşabileceğini düşünüyorum. Kuruyemişleri abartmadan öğünlerine eklersen daha kolay kalori arttırırsın.

Spor yapmadan önce de birçok kez kilo vermeye çalışmıştım. Ve günde 4 öğün yiyorum kilo almaya çalışsam da çalışmasam da zaten. Yani siz yine de gainer alma mı diyorsunuz babam da doğal beslenmemi istiyor ama kilo vermekten sıkıldım spora gittikçe.

Hocam günde 4 öğün yiyip 1800 kalori alma imkanın yok ki. 3 öğünle bile 2500 kaloriye kadar çıkarsın bence yanlış hesaplamışsındır. Dediğim gibi terazi alıp uygulamalardan veya internetten kaç kalori olduğunu ölç. 4 öğünü 1 gün yiyip sonraki gün 2 öğün yiyip bırakıyorsan bu şekilde alamazsın sadece anlık birkaç saatlik şişkinlik yaşarsın o kadar. Sen gainerı boş ver teraziyle ölç yemeklerini. Aradan bir 2 ay geçsin 2 ayda 3-4 kilo alabilirsen bile iyi ilerliyorsun demektir.

Gramajını tahmini yapıyordum evet yanlış hesaplamış olabilirim. Peki bir süre daha denicem doğal beslenmeyi 1 ay sonunda en azından tekrar 50ye çıkarım umarım.

Gramajını tahmini yapıyordum evet yanlış hesaplamış olabilirim. Peki bir süre daha deneyeceğim doğal beslenmeyi 1 ay sonunda en azından tekrar 50ye çıkarım umarım.

Evet o yüzden yanlış hesaplamış olabilirsin tahminle hesaplamayla olmuyor çünkü. Dediğim gibi teraziyle ölçüp tart. 1 ay sonra 50'ye çıkarsan iyi gidiyorsun demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…