Coffee Lake
Hectopat
Daha fazla
İnternetten oyun oynayarak para kazanmayı vadeden siteler görmüşsünüzdür, işte gaintplay de onlardan biri fakat dolandırıcı, en azından ben dolandırıldım. Vakit, emek harcayarak 1,34 dolar biriktirmiştim, o zamana kadar hiçbir sorun yoktu. Para çekme talebi gönderdim, saat akşam 11 de. Sabah bir baktım benden kimlik bilgileri istiyor, sonra da proxy veya VPN kullanımından banlandığımı gördüm. Ardından destekle iletişime geçtim. Başta kaldıramayız maalesef gibi şeyler söylediler. Bir kere daha yazdım yine aynısı. Fakat bir daha gönderdiğimde kimlik doğrulaması yaparsanız banınız açılır diye yanıt aldım. Bunu doğrulamak için bir daha gönderdim ve farklı biri daha aynı şeyi söyledi. Bende orada kalan paramı almak için doğrulama için gereken fotoğrafları gönderdim. 1,34 dolar takılmıştı, 1,7 dolarda para çekimi talebi attıktan sonra bir tekliften görüp tamamlamıştım, ödülün 24 saat içinde geldiğini söyleyen bir yazı vardı. Bu nedenle o para orada sıkıştı. Sonra destekten farklı biri buna rağmen banımın açılmayacağını söyledi. Biraz daha konuştuk, ama yok açılmaz dedi. Sonrasında siteye girdiğimde fotoğraftaki gibi bir durumla karşılaştım.
Anlayacağınız, vaktim emeğim çalındı ve karşılığı verilmedi. Ayrıca 1,34 dolarda yok oldu. Ne iadesi gerçekleşti hesaba ne de walleta yattı.
Anlayacağınız, vaktim emeğim çalındı ve karşılığı verilmedi. Ayrıca 1,34 dolarda yok oldu. Ne iadesi gerçekleşti hesaba ne de walleta yattı.