Hocam asuslar 27k dan başlıyor bütçeyi aşıyor maalesef en fazla 26k verebilirim.Asus diyorum.
Hocam asuslar 27k dan başlıyor bütçeyi aşıyor maalesef en fazla 26k verebilirim.Asus diyorum.
MSI hocam?Hocam asuslar 27k dan başlıyor bütçeyi aşıyor maalesef en fazla 26k verebilirim.
Biri ventus almayın demişti ki zaten msi da 27k dan başlıyor.MSI hocam?
Zotac alacaksın o zaman. Başka çaren yok. Sabaha kadar bekleyebilirsen Zotac 4060 Ti kullanan arkadaşım var sorabilirim.Biri ventus almayın demişti ki zaten msi da 27k dan başlıyor.
Bide gainward var ve palit dual model var.Zotac alacaksın o zaman. Başka çaren yok.
Hocam zaten 7900 gre ve 4070 super arasında kalmıştım bilmiyorum galiba 7900gre alırım.Sıcaklık bu kadar önemliyse AMD önerebilirim daha uyguna 4070 Super muadili iyi soğutmalı modeller var. Gigabyte RX 7900 GRE Gaming OC GV-R79GREGAMING OC-16GD 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe XFX RX 7900 GRE Merc RX-79GMERCB9 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.