Gainward Ghost 2060 Super alınır mı?

• Konuyu başlatan CeUU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.427

CeUU

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi bu model ekran kartı alınır mı? Marka nasıldır bir sorun yaşar mıyım? Sadece oyun oynuyorum Steam PUBG. Ayrıca AMD Ryzen 3 3100 işlemcim var. Darboğaz çok fazla olur mu? Kısa sürede yenilemeyi düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
4.500 tl 1 sene garantisi mevcut

Şu anda ikinci el kart piyasası ciddi zayıf, daha yüksek model kartların fiyatları diplerde sürünüyor. Mining olayınıda düşünürsek 4 bin serisi gelmişken ben ikinci el 2060 süpere bu fiyatı ödemezdim. Zaten marka model olarakta pek iyi değil. Yine de karar sizin.

Şu anda ikinci el kart piyasası ciddi zayıf, daha yüksek model kartların fiyatları diplerde sürünüyor. Mining olayınıda düşünürsek 4 bin serisi gelmişken ben ikinci el 2060 süpere bu fiyatı ödemezdim. Zaten marka model olarakta pek iyi değil. Yine de karar sizin.
Peki benim işlemcime uygun bi model önerir misiniz ?

İşlemciden bağımsız olarak en azından 3060 Tİ - 3070 ayarında bir kart almayı tercih ederdim. Böylelikle hem güncel nesile yaklaşırım hem de ileride yapacağınız olası bir işlemci yükseltmesinde ekran kartını da değiştirmenize gerek kalmamış olur. Darboğaz olarakta kartın tam performansını alamasanızda 2060 Super modelinden iyi olacağı aşikar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı