Gainward marka ekran kartı alınır mı?

i3 12100F işlemci 1900 TL
H610 anakart 1850 TL
2x8 3200 RAM 1150 TL
RX 6600 ekran kartı 5800 TL

Toplam 10700 TL
(Elindeki RAM frekanslarının 3200'den düşük olduğunu düşnerekten yeni bir RAM ekledim)

Sen 2060 Super için 7370 TL'yi gözden çıkarmıştın
10700-7370 3330 TL

Elindeki işlemci anakart ve RAM 3 lüsünü
Kaça satarsan 3330 TL'den düş
Cebinden çıkacak para olarak son kalan parayı hesap et

Şu anki işlemcine overclock filan yapmıyorsan.
Gündelik kullanıcıyım.
Oyun oynarım düşüncesindeysen.

Al sana daha güncel daha iyi performans alabileceğin sistem.
Bahsettiğim işlemci i3 sendeki i7 diye sakın ola i3'ü küçümseme.
Sendeki işlemcinin overclock potansiyelini bir kenara ayırırsak.
Yazdığım sistem daha iyi bir oyun deneyimi yaşattır sana.

i3 12100F işlemci 1900 TL.
H610 anakart 1850 TL.
2x8 3200 RAM 1150 TL.
RX 6600 ekran kartı 5800 TL.

Toplam 10700 TL.
(Elindeki RAM frekanslarının 3200'den düşük olduğunu düşnerekten yeni bir RAM ekledim)

Sen 2060 Super için 7370 TL'yi gözden çıkarmıştın.
10700-7370 3330 TL.

Elindeki işlemci anakart ve RAM 3 lüsünü.
Kaça satarsan 3330 TL'den düş.
Cebinden çıkacak para olarak son kalan parayı hesap et.

Gündelik kullanıcıyım.

Arkadaş ekran kartı alacak diye biye bu kadar zahmete girsinki?

Arkadaş ekran kartı alacak diye biye bu kadar zahmete girsinki?

Overclock ile işi yoksa
Bahsettiğim sistem daha güncel daha iyi bir sistem.
Eğer elindekileri iyi bir fiyattan satabilirse de
Eski nesil sisteme yapacağı masraf yerine aynı masraf aralığında.
Yeni nesil bir sistem yükseltme işlemi yapabiliyorsa.
Niye zahmete girmesin.
Gören de mısır piramitlerinin taşlarını tek tek en yukarıya çıkacaracak sanır.

Overclock ile işi yoksa
Bahsettiğim sistem daha güncel daha iyi bir sistem.
Eğer elindekileri iyi bir fiyattan satabilirse de
Eski nesil sisteme yapacağı masraf yerine aynı masraf aralığında.
Yeni nesil bir sistem yükseltme işlemi yapabiliyorsa.
Niye zahmete girmesin.
Gören de mısır piramitlerinin taşlarını tek tek en yukarıya çıkacaracak sanır.
Hocam anakartımda BIOS tan tek tıkla OC yapabiliyorum. Şu zamana kadar stok kullandım ama OC yapabilirim. Evet söylediğiniz çok mantıklı ama elimdeki parçaları satamıyorum. Çok kez koydum ikinci el satış sitelerine ama yok dönen bile olmadı.

Uzaktan pek bir ihtimal yok, ancak Furmark sıcaklık testi gibi şeyler isteyebilirsiniz ama malum güven meselesi. Sahibinden üzerinden Param Güvende ile alıp, evinize gelince kontrol edip, beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Farklı yolları mevcut.

Forumda özel konuşma yok, discord yada başka herhangi birşey verirseniz, size ordan yazabilirim.
Discordtan konuşabiliriz hocam dışarıdayım şuan eve döndüğümde müsaitseniz sizde konuşabiliriz.

i3 12100F işlemci 1900 TL
H610 anakart 1850 TL
2x8 3200 RAM 1150 TL
RX 6600 ekran kartı 5800 TL

Toplam 10700 TL

Sen 2060 Super için 7370 TL'yi gözden çıkarmıştın
10700-7370 3330 TL

Elindeki işlemci anakart ve RAM 3 lüsünü
Kaça satarsan 3330 TL'den düş
Cebinden çıkacak para olarak son kalan parayı hesap et

Gündelik kullanıcıyım.

Evet hocam farkındayım şu neslin i3'ünün bile benim işlemciden performanslı olduğunu. Ama dediğim gibi parça satamıyorum. Eski olduğundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Parça satamadan da bahsettiğiniz sistem çok bütçemi aşıyor başka bir çözüm yolunuz var mı acaba memnuniyetle dinlerim.

Discordtan konuşabiliriz hocam dışarıdayım şuan eve döndüğümde müsaitseniz sizde konuşabiliriz.
Tamamdır hocam, bende şuan pek müsait değilim zaten, discord isminizi yazarsanız akşam yada yarın konuşabiliriz. En azından fikir almış olursunuz.
Eğer sıradan bir kullanıcı/oyuncu iseniz, şuan ki sisteme sadece ekran kartı takıp devam etmek bana daha mantıklı geliyor. Ultra takıntınız yoksa, bu kart ve işlemci senelerce daha rahat götürebilir sonuçta sizi. Eldeki parçaları komple satmak, sonra yeni sistem dizmek falan uzun iş. Ama son karar sizin tabii ki. Görüşmek üzere.

Hocam anakartımda BIOS'tan tek tıkla OC yapabiliyorum. Şu zamana kadar stok kullandım ama OC yapabilirim. Evet söylediğiniz çok mantıklı ama elimdeki parçaları satamıyorum. Çok kez koydum ikinci el satış sitelerine ama yok dönen bile olmadı.

Discord'tan konuşabiliriz hocam dışarıdayım şu an eve döndüğümde müsaitseniz sizde konuşabiliriz.

Evet hocam farkındayım şu neslin i3'ünün bile benim işlemciden performanslı olduğunu. Ama dediğim gibi parça satamıyorum. Eski olduğundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Parça satamadan da bahsettiğiniz sistem çok bütçemi aşıyor başka bir çözüm yolunuz var mı acaba memnuniyetle dinlerim.

Kesinlikle benim dediğimi al amaçlı değil de
Bir alternatif olarak sundum
O zaman fiyat performans olarak 2060 Super almaktannsa 6600XT alın daha iyi
Soğutucunuz kaliteli ise
Yer yer yaşayacağınız darboğazı OC ile çözebilirsiniz.

Kesinlikle benim dediğimi al amaçlı değil de
Bir alternatif olarak sundum
O zaman fiyat performans olarak 2060 Super almaktannsa 6600XT alın daha iyi
Soğutucunuz kaliteli ise
Yer yer yaşayacağınız darboğazı OC ile çözebilirsiniz.
Sıvı soğutucum var hocam az bise tolare eder herhalde. Eski nesil bi kart tercih etme sebebim sistemimin PCIe 3.0 desteklemesi. Internetten baktım biraz ama performans kaybı yaşarsınız yazıyor çoğu yerde bide darboğazı ekleyince gereğinden çok fps kaybı yaşarım diye düşündüm. Bide dlss teknolojisiyle darboğaz durumlarında çözünürlüğü 2k yapıp darboğazdan kurtulabileceğimi okudum birkaç yerde. Bu konuda düşünceleriniz neler? Yinede dediğiniz kartı mı tercih edeyim?

Merhaba. Eski sistemime ekran kartı almayı düşünüyorum. Gainward marka muadillerine göre daha ucuz. Sizce sıkıntı çıkarır mı marka? Ürün linki:

Not: Bu fiyata daha iyi kartlar alınabilir biliyorum. Ama sistem eski olduğu için darboğaz yapar ve PCI-e 4.0 uyumsuzluğu da söz konusu tabii RTX'de bir de DLSS özelliği var. Daha iyi öneriler varsa tabii ki alabilirim kabaca i7 6700K işlemci ve Z170a Gaming M5 anakarta sahibim. Son olarak şunları satıp yerine bunları alabilirsin gibisinden öneriler yapmayın çok denedim satmayı ama alıcısı yok. İlginiz için teşekkürler...
Hocam aynı performansı veren RX 6600'e bakın. 5700 TL den fiyatları başlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba. Eski sistemime ekran kartı almayı düşünüyorum. Gainward marka muadillerine göre daha ucuz. Sizce sıkıntı çıkarır mı marka? Ürün linki:

Not: Bu fiyata daha iyi kartlar alınabilir biliyorum. Ama sistem eski olduğu için darboğaz yapar ve PCI-e 4.0 uyumsuzluğu da söz konusu tabii RTX'de bir de DLSS özelliği var. Daha iyi öneriler varsa tabii ki alabilirim kabaca i7 6700K işlemci ve Z170a Gaming M5 anakarta sahibim. Son olarak şunları satıp yerine bunları alabilirsin gibisinden öneriler yapmayın çok denedim satmayı ama alıcısı yok. İlginiz için teşekkürler...

Alınır ben 3060 kullanıyorum sıcaklık değerleri olsun performans ve tasarım olarak beğeniyorum zaten Palit'in alt markası tavsiye ederim elbette bütçe olunca bende ASUS ROG MSI tercih ederim ama uygun fiyatları gayet alınabilecek bir marka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı