Merhaba hocam Gainward RTX 3060 kullanıcısı olduğunuz için size bir şey sormak istiyorum fanlar oyundayken yüzde kaç hızda dönüyor ya da kaç RPM olduğunu söyleyebilir misiniz ve oyunda değilken yani kart boştayken fanlar duruyor mu benim için çok önemli sessizlik almayı düşünüyorum da aynı modeli.Alınır ben 3060 kullanıyorum sıcaklık değerleri olsun performans ve tasarım olarak beğeniyorum zaten Palit'in alt markası tavsiye ederim elbette bütçe olunca bende ASUS ROG MSI tercih ederim ama uygun fiyatları gayet alınabilecek bir marka.
Merhaba hocam gainward RTX 3060 kullanıcısı olduğunuz için size bir şey sormak istiyorum fanlar oyundayken yüzde kaç hızda dönüyor ya da kaç RPM olduğunu söyleyebilir misiniz ve oyunda değilken yani kart boştayken fanlar duruyor mu benim için çok önemli sessizlik almayı düşünüyorum da aynı modeli.
(Konunun üzerinden 13 gün geçmiş hortlattığım için özür dilerim herkesten gainward kullanıcısı bulamıyorum denk gelince yazmak istedim)
Teşekkür ederim.Boştayken duruyor çalışmıyor evet oyundayken %50-%70 arası çalıştığı oluyor ama yaz aylarında normal %100 görmedim bu sıcaklarda çok ses yapmıyor ben gayet memnunum 3060 GPU'su çok ısınan bir GPU değil zaten. (Exper tool yazılımdan fan yüzdesini RGB ışığını vs. kontrol edebiliyorsun silent moda falan alırsın en kötü)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.