GAINWARD, Palit, Inno3D gibi markalar tercih edilmeli mi?

cemdeniz7

Hectopat
Daha fazla  
Oyunları en yüksek ayarlarda oynamak istediğim için RTX 5000 serisi bir ekran kartına geçiş yapacağım, bu markaların ekran kartları diğerlerine göre ucuz. Ucuz olmasının da muhtemelen bir eksisi olacak. Soğutma konusunda yeterli değiller sanırsam. Yine de tercih edilmeli mi?

Modelden modele değişebiliyor.
Sonuçta MSI, Gigabyte, gibi üreticilerinde berbat soğutmalı modelleri var.
Ekstradan 5-10 bin vermeye değer bir fark olmuyor genelde.
Palit için 5070 Infinity 3 iyi midir mesela ya da MSI'ın en ucuz kartı Ventus 2x? Gigabyte'ın Windforce OC adında 3 fanlı ekran kartı varmış aslında, pek üzmez diye düşünüyorum.

Oyunları en yüksek ayarlarda oynamak istediğim için RTX 5000 serisi bir ekran kartına geçiş yapacağım, bu markaların ekran kartları diğerlerine göre ucuz. Ucuz olmasının da muhtemelen bir eksisi olacak. Soğutma konusunda yeterli değiller sanırsam. Yine de tercih edilmeli mi?

Seçtiğiniz modelin incelemesi var ise ona bakmak iyi bir fikir olmaz mı? Marka olarak değil de modele göre soğutması nasıl tasarım nasıl böyle düşünürdüm.

Palit için 5070 Infinity 3 iyi midir mesela ya da MSI'ın en ucuz kartı Ventus 2X? Gigabyte'ın Windforce OC adında 3 fanlı ekran kartı varmış aslında, pek üzmez diye düşünüyorum.

Gainward Palit'in alt markası zaten. Zamanında Gainward'ın ürettiği kartın kalitesine kimse yetişemiyordu. Palit satın alınca alt markası haline getirdi. Ben her zaman Palit ve Gainward tercih ederim. Bir sıkıntı yaşayan da olmamıştır.

Ben Gainward RTX 5080 kullanıyorum. Başta ben de şüpheyle yaklaşmıştım ama şu an karttan memnunum. Başka bir konuda fanların çok ses yaptığıyla ilgili şikayeti olan bir arkadaş vardı ama muhtemelen ondaki üründen kaynaklı. Çünkü benim kart gayet sessiz çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı