Gainward RTX 2080 Ti alınır mı?

Denizeri24

Megapat
Daha fazla  
2 adet RTX 2080 Ti almayı planlıyorum ama hangi markayı seçmem gerektiği hakkında ikilemde kaldım.

Şimdi diğer markalara oranla daha ucuz bu Gainward. Neden? Ayrıca ısınma gibi bir sorun olur mu? Ben şu anda 2 tane GTX 1080 Ti kullanıyorum (Gainward marka). Oyunlardan bir sıkıntım yok ama 1. ekran kartı çok ısınmakta ve bundan dolayı takılmalar yaşıyorum. Ben 2 tane Gainward marka RTX 2080 Ti alsam yine ısınma sorunu yaşar mıyım? (O.C yapmayacağım)

Hangi markayı önerirsiniz? Bütçem 25 bin TL (2'si için.)

Ayrıca konu ile alakasız olacak ama i9 9900K darboğaz yapar mı 2 tane RTX 2080 Ti'a?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yaşadığınız markayı tekrar almaya gerek yok. MSI, Asus, Gigabyte gibi firmalara yönelebilirsiniz.
Ayrıca konu ile alakasız olacak ama i9 9900K darboğaz yapar mı 2 tane RTX 2080 Ti'a?
Yapmaz.

Açıkcası iki tane RTX 2080 Ti'a gerek yok. Her oyun SLI desteklemiyor, desteklese bile yine de iki katı performans alamayacaksınız. Çok zenginim paramı harcayacak yer arıyorum diyorsanız bilindik markalara yönelin o zaman.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı