Gainward RTX 5080 Phoenix alınır mı?

trtll

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

İncehesap'da gördüğüm bir sistemde RTX 5080 Gainward var. Daha önce ne kullandım ne de gördüm. 100k gibi bir bütçem var 7800x3D olacak şekilde İncehesap'tan hazır sistem bulabiliyorum. Bu bilgisayarı yayın+oyun(iş istasyonu) render gibi işlerimi yapmak için topluyorum. Konu hakkında fikirleri olan techno dostlarım yardımlarınızı rica eder esenlikler dilerim.

Sistem linki;

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın arkadaşlar bekleyemiyorum çünkü elimdeki sistemi çıkartıp üstüne para ekleyip sistemi yapmak istiyorum dip not Kick'den çıtırından 10 k falan kazanıyorum ve inanıyorum. Hiçbir şey olmada bile 5080'li kasam olur. O yüzden bana kasa ya da sistem önerisi yapabilirseniz çok sevinirim. Rumuz: Bekleyecek sabrım kalmadı/ idare edemem anne.

Sayın arkadaşlar bekleyemiyorum çünkü elimdeki sistemi çıkartıp üstüne para ekleyip sistemi yapmak istiyorum dip not Kick'den çıtırından 10 k falan kazanıyorum ve inanıyorum. Hiçbir şey olmada bile 5080'li kasam olur. O yüzden bana kasa ya da sistem önerisi yapabilirseniz çok sevinirim. Rumuz: Bekleyecek sabrım kalmadı/ idare edemem anne.

Toplam 78 bın TL yapıyor bu sıstem. 7700'un render performansı 7800x3D'den ıyı. Bu sıstemı 1080p de maksımum FPS kasmak ıcın kullanmayacagını varsayıyorum bu yuzden X3D ıslemcıye para dokmenın hiçbir anlamı yok. 5080 ve 5070 Ti guclerı yakın ve aynı bellege sahıp kartlar, F/P acısından 5070 Ti tercıh etmen en dogrusu olur. Sıstemde fıyatı degıstırmeden farklı bır markanın 2 TB'lık SSD'sını alabılırsın.

Toplam 78 bın TL yapıyor bu sıstem. 7700'un render performansı 7800x3D'den ıyı. Bu sıstemı 1080p de maksımum FPS kasmak ıcın kullanmayacagını varsayıyorum bu yuzden X3D ıslemcıye para dokmenın hiçbir anlamı yok. 5080 ve 5070 Ti guclerı yakın ve aynı bellege sahıp kartlar, F/P acısından 5070 Ti tercıh etmen en dogrusu olur. Sıstemde fıyatı degıstırmeden farklı bır markanın 2 TB'lık SSD'sını alabılırsın.

Anladım teşekkür ederim ama hem yayın için kullanılacak o yüzden uzun soluklu olsun istiyorum.

6 ay beklesin. Garip bir dusunce yapisi. 2027'ye kadar beklesin, 6080 alsin degil mi? En guzeli bu olur.

5080 serisi 4K Gaming için piyasaya sürülmesine rağmen VRAM konusunda genelde ya sınırda ya da başarısız. En az 20, mümkünse 24 GB Frame Gen DLSS vs ile uzun süre idare ettirir. Yeni çipler ilk çıkar çıkmaz ateş pahası olur çünkü 1-3nm üretimi daha anca çözdüler. Kick'ten gelen sınırlı parayla güncel sistem yakalamak olacak iş değil. Madem yayıncılık işinde, uzun süre idare ettirecek, yeni cihazlar çıkınca VRAM konusunda en azından sıkıntı yaşamayacak çipi kuvvetli bir kart bakınması gerekiyor. O da 5080 Ti veya super adı ne olursa o seri. 4k gaming olmayacaksa zaten baştan yanlış bir seçim .

5080 serisi 4K Gaming için piyasaya sürülmesine rağmen VRAM konusunda genelde ya sınırda ya da başarısız. En az 20, mümkünse 24 GB Frame Gen DLSS vs ile uzun süre idare ettirir. Yeni çipler ilk çıkar çıkmaz ateş pahası olur çünkü 1-3nm üretimi daha anca çözdüler. Kick'ten gelen sınırlı parayla güncel sistem yakalamak olacak iş değil. Madem yayıncılık işinde, uzun süre idare ettirecek, yeni cihazlar çıkınca VRAM konusunda en azından sıkıntı yaşamayacak çipi kuvvetli bir kart bakınması gerekiyor. O da 5080 Ti veya super adı ne olursa o seri. 4K Gaming olmayacaksa zaten baştan yanlış bir seçim.

Yani 5070 Ti alınabilir o zaman

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı