Gainward RTX3060 Ghost montajı nasıl yapılır?

Eren Dilek

Centipat
Daha fazla  
RTX 3060 ve bir adet GTX 1660 Ti var arkadaşlar. RTX 3060 yeni geldi. B450M S2H bir adet ana kartım 3600 işlemcim var 2. kartım olan yani 3060'ı nasıl anakarta monte edeceğim? Yardım edebilir misiniz? Kartı bir arkadaşım verdi artık kartla işi yokmuş bende kazım yapayım dedim.

SLI mı yapmak istiyorsunuz anakartınıza PCI Express uzatıcı almanız gerekiyor ama çok verimli olcağını sanmıyorum.

Hocam ETH kazacağım
PCI-E uzatıcıya ihtiyacınız var.

Yanlış bilmiyorsam şu tarz bir ürün.

peki ben buna kaç kart takabiliyorum 1 tane diye gördüm de

O anakarta aynı anda 2 tane ekran kartı takamazsınız. Biri için riser almanız gerekiyor ki bu durumda 1660 Ti için almak zorundasınız çünkü 3060 ile mining yapabilmek için kartın Gen. 3 PCI-e 16X yuvasına takılmış olması şart.

Hocam şöyle bir görsel atayım sizin dediğinize gelirsek 3060'ı 1660 Ti slotuna takın diyorsunuz riser kartı nereye takacağım.

Dosya Ekleri

• IMG_20210730_172408.jpg
    IMG_20210730_172408.jpg
    143,7 KB · Görüntüleme: 95
Anladım hocam çok sağ olun.

Bu arada montajla ilgisi yok ama elinizdeki kartın LHR olmadığına emin misiniz? Çünkü LHR ise ETH kazamazsınız, daha doğrusu kazarsınız ancak yarı güçte kazarsınız. Çünkü ilk mesajda yeni geldi demişsiniz ve moralinizi ve hevesinizi bozmak istemem ancak elinizdeki 3060 muhtemelen LHR.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı