Dün akşam 27.499 TL'ye Gainward RTX5070 Python III satın aldım. Palit 4060 Ti 16 GB modelinden geçiş yapıyorum. Sizce iade mi edeyim yoksa kullanayım mı?
İade et 4060 Ti'dan gecmeye degmez kesinlikle.
4060 Ti hazır piyasası olan bir kart olduğu için 2. elden güzel fiyata sattığınız takdirde gayet iyi bir yükseltme olduğunu düşünüyorum. 5070'in önerilen TR fiyatı 25.499TL idi. 27.499TL gayet kabul edilebilir.
2k monitorunuz varsa alın.İki yorum birbirinden o kadar farklı ki.insanın kafası cidden karışıyor. Neye dayanarak iade edeyim. Ya da neye dayanarak almış olayım. Yardımcı olur musunuz? 4060 Ti'ye göre %50 performans farkı gözüküyor forumlarda. Ona istinaden aldım. 2K 180Hz IPS monitörüm var. Ryzen 7 7800x3D işlemcim var. 12 GB VRAM kafamı karıştırıyor. 2K oyun için almak istiyorum. Bu şekilde daha yardımcı olur herhalde. Fikir açısından. Şimdiden çok teşekkürler.
2K monitorunuz varsa alın.
İptal etmiyorum o zaman hocam. Çok sağ olun. 12 GB VRAM ileride sıkıntı çıkarır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.