Galakuro 3060 alınır mı?

Hocam Kredi kartı ile eklemeniz daha sağlıklı yada sanal kart oluştursanız da olur. Ben çok işlem yaptım şuana kadar kapatılma olmadı.
Ben kaç defa aldıysam hesabım kapatıldı , kendi adıma kardeşim adına vs bıktım valla . Bir ekran kartı alacam diye sinir sahibi oldum

Ben kaç defa aldıysam hesabım kapatıldı , kendi adıma kardeşim adına vs bıktım valla . Bir ekran kartı alacam diye sinir sahibi oldum
Hocam hesabı açarken ödeme yapacağınız kart bilgilerindeki Ad-Soyad ne ise ona göre hesap oluşturmanız gerekir.

Vpn ile Japonya adres alıp , teslimatı Türkiye mi seç diyorsunuz ? Denemedim ama deneyebilirim

Vpn ile Japonya adres alıp , teslimatı Türkiye mi seç diyorsunuz ? Denemedim ama deneyebilirim
Evet deneyin. Ayrıca siteyi ingilizce olarak kulanın. Eğer çeviri işlemi yapıyorsanız belki bu sebepten ötürü hesap askıya alınıyordur.

Japonca nasıl kullanayım cok karışık dediğinizi deneyeceğim aksama bakalım olursa Harika olur. Olmazsa 2 tane alın ben size yemek çikolata pasta alıp geleyim

Japonca nasıl kullanayım cok karışık dediğinizi deneyeceğim aksama bakalım olursa Harika olur. Olmazsa 2 tane alın ben size yemek çikolata pasta alıp geleyim

Buradan ingilizce yapın hocam Pasta için teşekkürler kartımda o kadar nakit yok maalesef

Yok hocam zaten İngilizce kullanıyorum , Japonca nasıl kullanayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…