Galakuro 3060 alınır mı?

Ben kaç defa aldıysam hesabım kapatıldı , kendi adıma kardeşim adına vs bıktım valla . Bir ekran kartı alacam diye sinir sahibi oldum
Hocam hesabı açarken ödeme yapacağınız kart bilgilerindeki Ad-Soyad ne ise ona göre hesap oluşturmanız gerekir.

Değişen bir şey olmuyor maalesef. Ürün stoğa girip de kargoya verileceği zaman hesap kapatılıyor.
İlginç bu durum ile karşılaşmadığım için bir şey diyemeyeceğim. VPN ile japonya adres ile almayı denediniz mi?

Vpn ile Japonya adres alıp , teslimatı Türkiye mi seç diyorsunuz ? Denemedim ama deneyebilirim
Evet deneyin. Ayrıca siteyi ingilizce olarak kulanın. Eğer çeviri işlemi yapıyorsanız belki bu sebepten ötürü hesap askıya alınıyordur.

Japonca nasıl kullanayım cok karışık :) dediğinizi deneyeceğim aksama bakalım olursa Harika olur. Olmazsa 2 tane alın ben size yemek çikolata pasta alıp geleyim :)

Japonca nasıl kullanayım cok karışık :) dediğinizi deneyeceğim aksama bakalım olursa Harika olur. Olmazsa 2 tane alın ben size yemek çikolata pasta alıp geleyim :)
1616238220949.png

Buradan ingilizce yapın hocam :) Pasta için teşekkürler kartımda o kadar nakit yok maalesef :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı