Yurtdışından galukro marka ekran kartı almayı düşünüyorum. Türkiye'de pek rastlamadım. Nasıldır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Gelmiyor hocam. İptal edilmeme şansı zaten %30 falan. Var gerçi öyle bir şans. İptal edilmezse de ben aldım bir tane 15 şubattan beri bekliyor, bırakın yolu yarılamayı daha kargoya verilmedi. Hiç gelmez mi, sanmıyorum ama ömrünüz bitecek. Bilginiz dahilinde olsun. Gerçi 2100 TL'ye 1660S aldım bu dönemde, fakat 1 yıl sonra gelecekse de ne bileyim. Özetle alınır ama o kart daha yer altında metal olarak durmakta. Üretilmedi bile. Beklemeye hazır olun.
Deepweb'den almışsınız herhalde (!) Ben AliExpress'de doğru düzgün başlıklı bir ürün göremiyorum zaten. Nasıl güvendiniz de aldınız hocam?Bir de hazır hatırlamışken garantisi yok.Amazon | 玄人志向 NVIDIA GeForce GTX 1660Super 搭載 グラフィックボード 6GB デュアルファン GALAKURO GAMINGシリーズ GG-GTX1660SP-E6GB/DF | 玄人志向 | グラフィックボード 通販
玄人志向 NVIDIA GeForce GTX 1660Super 搭載 グラフィックボード 6GB デュアルファン GALAKURO GAMINGシリーズ GG-GTX1660SP-E6GB/DFがグラフィックボードストアでいつでもお買い得。当日お急ぎ便対象商品は、当日お届け可能です。アマゾン配送商品は、通常配送無料(一部除く)。www.amazon.co.jp
Deepweb'den almışsınız herhalde (!) ben AliExpress'de doğru düzgün başlıklı bir ürün göremiyorum zaten. Nasıl güvendiniz de aldınız hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.