Galakuro markası nasıldır?

Gelmiyor hocam. İptal edilmeme şansı zaten %30 falan. Var gerçi öyle bir şans. İptal edilmezse de ben aldım bir tane 15 şubattan beri bekliyor, bırakın yolu yarılamayı daha kargoya verilmedi. Hiç gelmez mi, sanmıyorum ama ömrünüz bitecek. Bilginiz dahilinde olsun. Gerçi 2100 TL'ye 1660S aldım bu dönemde, fakat 1 yıl sonra gelecekse de ne bileyim. Özetle alınır ama o kart daha yer altında metal olarak durmakta. Üretilmedi bile. Beklemeye hazır olun.

Gelmiyor hocam. İptal edilmeme şansı zaten %30 falan. Var gerçi öyle bir şans. İptal edilmezse de ben aldım bir tane 15 şubattan beri bekliyor, bırakın yolu yarılamayı daha kargoya verilmedi. Hiç gelmez mi, sanmıyorum ama ömrünüz bitecek. Bilginiz dahilinde olsun. Gerçi 2100 TL'ye 1660S aldım bu dönemde, fakat 1 yıl sonra gelecekse de ne bileyim. Özetle alınır ama o kart daha yer altında metal olarak durmakta. Üretilmedi bile. Beklemeye hazır olun.

Nereden sipariş verdiniz.

Bir de hazır hatırlamışken garantisi yok.

Bir de hazır hatırlamışken garantisi yok.
Deepweb'den almışsınız herhalde (!) Ben AliExpress'de doğru düzgün başlıklı bir ürün göremiyorum zaten. Nasıl güvendiniz de aldınız hocam?

Deepweb'den almışsınız herhalde (!) ben AliExpress'de doğru düzgün başlıklı bir ürün göremiyorum zaten. Nasıl güvendiniz de aldınız hocam?

Öncelikle ürün Amazon'dan. Amazon garantisi altındayım ve babamdan fazla güvenmekteyim amazona öyle olaylar gördüm ki Amazon müşteri hizmetleri adına. İkinci olarak doğal olarak yazılar Japonca çünkü Amazon. Jp burası. Yurt dışından alıyoruz bu gayet doğal. İsterseniz ayarlardan Türkçe yapabilirsiniz fakat başka da bir sorun yok. Güvenden ziyade zaman problemi var maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı