Galatasaray 2-0 Başakşehir

Icardi takımda tutulması gereken bir oyuncu değil. Icardiyi görünce aklıma balotelli geliyor, disiplin 0. Sakatlanınca herif tatile falan gidiyor dönüşü zaten boş. Taraftar çok seviyor icardiyi o yüzden takımda. Disiplinsiz bir futbolcu. Icardi yerine kim gelecek dersen de bilmiyorum, teknik ekip düşünsün onu.
Aslında icardi iyi ama brezilya disiplinsizliği dizboyu, ama iyi olduğunu değiştirmez. Teknik ekibin yapacağı bir şey var mı bilmiyorum transfer dönemi bitti.

Aslında icardi iyi ama brezilya disiplinsizliği dizboyu, ama iyi olduğunu değiştirmez. Teknik ekibin yapacağı bir şey var mı bilmiyorum transfer dönemi bitti.
Brezilyalı olup da bu kadar yeteneksiz olan tek futbolcu tete olabilir. Normalde şu oyuncularla maç kazanamaman lazım ama sistemi iyi Galatasarayın.

Hocam o saydığım adamlar yerine halı saha ekibini koysan ciddiyim daha iyi oynarlar. Mesela Kerem'i elestiriyoruz her maç, Kerem en azından emek veriyor da bunlar sahaya yürümeye çıkmış. Bakın ben Fenerbahçeliyim, gerçekten üzülüyorum. Dünya yıldızı denen Zaha mesela, Fener ile Galatasaray zamanında bunun neyi için kapışmış ben gerçekten merak ediyorum. Performanslarindan memnun olan bir Galatasaray'lı olduğunu da düşünmüyorum. Okan'in biraz elini masaya vurup çekidüzen vermesi lazım bu oyunculara. Bir problem var, Galatasaray takilirsa bunlar yüzünden takılır. E şimdi sakatlıklar çıkmaya başladı, gelip bir de Zaha'yi 11'de oynatırsa siz düşünün artık meseleyi.

Kerem son dönemde Zaha'dan daha etkisiz kalıyor. Keremi en az eleştirip en çok övenlerdenim ama son dönemde kaçırmaların dışında oyun olarak da çok kötü kaldı. Zaha bundan önceki maçlarda 11 oynamayı daha çok hakederken kerem oynamıştı. Okan hoca Zaha kötü oynarken 11 oynatıyordu adam daha iyi oynamaya başladı 11'de oynatmıyor artık.

Icardi takımda tutulması gereken bir oyuncu değil. Icardi'yi görünce aklıma balotelli geliyor, disiplin 0. Sakatlanınca herif tatile falan gidiyor dönüşü zaten boş. Taraftar çok seviyor Icardi'yi o yüzden takımda. Disiplinsiz bir futbolcu. Icardi yerine kim gelecek dersen de bilmiyorum, teknik ekip düşünsün onu.

Taraftar yavaş yavaş akıllandı daha oysaki neredeyse 10 haftadır yatıyor Icardi. Geçen sene kötü döneminde tatile gönderip döndüğünde müthiş dönmüştü ondan falan yaptılar herhalde ama saçmalık tamamen bu, takımdaki diğer oyuncular için de kötü bir durum. Vinicius'da pek iyi gözükmüyor ilk 11 seviyesi değil gibi. Zaha forvet oynadığında çok iyi oynamıştı Zaha forvete atılabilir ama bunun olmayacağı kesin. Icardi sakatlanmayacağı sürece her maç 90 dakika oynatıyor.

Hocam o saydığım adamlar yerine halı saha ekibini koysan ciddiyim daha iyi oynarlar. Mesela Kerem'i elestiriyoruz her maç, Kerem en azından emek veriyor da bunlar sahaya yürümeye çıkmış. Bakın ben Fenerbahçeliyim, gerçekten üzülüyorum. Dünya yıldızı denen Zaha mesela, Fener ile Galatasaray zamanında bunun neyi için kapışmış ben gerçekten merak ediyorum. Performanslarindan memnun olan bir Galatasaray'lı olduğunu da düşünmüyorum. Okan'in biraz elini masaya vurup çekidüzen vermesi lazım bu oyunculara. Bir problem var, Galatasaray takilirsa bunlar yüzünden takılır. E şimdi sakatlıklar çıkmaya başladı, gelip bir de Zaha'yi 11'de oynatırsa siz düşünün artık meseleyi.
Zaha, Kerem'den son dönemlerde daha formda. Kerem denen ayaksız kesinlikle ilk 11 başlamayı hak etmiyor. Şu zamana kadar Zaha karşıtıydım açıkçası ama bu düşüncelerim Kerem'in de etkisiyle değişti. Kerem'in bir dünya top kaybı yapması, pozisyon öldürmesi ve boş kaleye gol atamaması yüzünden bir dünya pozisyon harcıyoruz. Ama Zaha aksine, bireysel performansı ile biraz öne çıkıyor. Çalım atması, dribblingi, vuruşu falan Kerem'den 10 kat daha üstün. Bencilliğini de son zamanlarda üzerinden atmaya başladı. Yavaş yavaş takıma adapte oluyor. Zaha'nın ilk 11'de başlaması gerektiği tarafındayım tam da bu yüzden. Keşke Okan hoca Zaha'yı yedek kulübesine çektiği kadar Kerem bir yana, İcardi'yi de çekse. Dünkü maçta resmen onun olduğunu unuttum, top ile 1-2 kere buluştu zaten. Yedeğe almasın anlarım, ama 2. yarı neden oyundan çıkmadı? Ne dokunulmazlığı var bu adamın? Yokları oynadı resmen. Maalesef Okan hoca Galatasaray'ın daha büyük olduğunu unutuyor. Yıldız futbolcuyu çıkarmaya yemiyor. O otorite yok şu an onda.

Ayrıca takımda rehavete kapılma var. Samsun maçında da aynısı oldu. 1-2 gol atınca takım geriye yaslanıyor ilginç bir şekilde. Oyuncular oldu bitti kafasında herhalde. İnşallah Avrupa maçlarında bu hatayı yapmazlar.

Son düzenleme:
Zaha, Kerem'den son dönemlerde daha formda. Kerem denen ayaksız kesinlikle ilk 11 başlamayı hak etmiyor. Şu zamana kadar Zaha karşıtıydım açıkçası ama bu düşüncelerim Kerem'in de etkisiyle değişti. Kerem'in bir dünya top kaybı yapması, pozisyon öldürmesi ve boş kaleye gol atamaması yüzünden bir dünya pozisyon harcıyoruz. Ama Zaha aksine, bireysel performansı ile biraz öne çıkıyor. Çalım atması, dribblingi, vuruşu falan Kerem'den 10 kat daha üstün. Bencilliğini de son zamanlarda üzerinden atmaya başladı. Yavaş yavaş takıma adapte oluyor. Zaha'nın ilk 11'de başlaması gerektiği tarafındayım tam da bu yüzden. Keşke Okan hoca Zaha'yı yedek kulübesine çektiği kadar Kerem bir yana, İcardi'yi de çekse. Dünkü maçta resmen onun olduğunu unuttum, top ile 1-2 kere buluştu zaten. Yedeğe almasın anlarım, ama 2. yarı neden oyundan çıkmadı? Ne dokunulmazlığı var bu adamın? Yokları oynadı resmen. Maalesef Okan hoca Galatasaray'ın daha büyük olduğunu unutuyor. Yıldız futbolcuyu çıkarmaya yemiyor. O otorite yok şu an onda.

Ayrıca takımda rehavete kapılma var. Samsun maçında da aynısı oldu. 1-2 gol atınca takım geriye yaslanıyor ilginç bir şekilde. Oyuncular oldu bitti kafasında herhalde. İnşallah Avrupa maçlarında bu hatayı yapmazlar.
Yorumunuz için teşekkürler. Dediklerinizin bir kısmına katılıyorum, bir kısmına katılmıyorum. Öncelikle Kerem'in formsuz olmasına katılıyorum, kaçırdığı ve harcadığı pozisyonlar gerçekten olacak iş değil. Zaha'nın durumu da Kerem'den farksız değil takıma alışması vs. bir bahane değil takıma geleli 1, 2 ay olmadı, çoktan alışması gerekirdi. Geniş alan bulduğunda çalım yeteneği olan bir futbolcu ama sorun şu ki Galatasaray'a karşı hiç bir takım geniş alan bırakmıyor aksine Zaha'yı iki kişi marke ediyor. Böyle olunca da olay dar alan yeteneklerine kalıyor ki Zaha'nın bu özelliği geniş alan özelliğine göre çok daha kötü ve sürekli gereksiz top kayıplarına sebep oluyor. Alt lig takımına karşı kupa maçında ilk 11 başlayıp net bir kalite farkı bile koyamayan Zaha var şu anda, bu acı bir durum ve Zaha'nın ne kadar formsuz olduğunu gösteriyor maalesef. Icardi konusuna da kısmen katılıyorum, sakatken yedekte Bakambu varken oyundan çıkmamasına da hiç anlam veremiyordum ama bu maçlarda oyundan alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Bir şekilde eski maç temposunu kazanıp formunu yakalamasını beklemekten başka çaremiz yok zaten yeni transferin hali de ortada. Büyük bir sürpriz olmazsa Brezilya'lı ve solak Halil Dervişoğlu transfer ettik demektir...
Takımdaki rehavetin sebebi de çok yoğun bir tempoda sürekli maçların oynanması. Kerem Demirbay, Torreira gibi isimleri hiç rotasyona sokamadan kaç maçtır oynatıyoruz, ister istemez skoru alınca takım da aktif dinlenme haline geçiyor. Sezonun bu yoğun kısımlarında böyle olması normal, Avrupa maçlarında böyle bir şey olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı