Galatasaray 2021-22 Sezonu Transfer Listesi

vegetahan

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2017
Mesajlar
27
Yer
Ankara Çankaya
Barış Özbek: Oynadığı dönemde Galatasaray'ımıza seviye atlatan Barış Özbek, Galatasaray'a dönmek istediğini başkanımıza bildirdi. Aldığım bir son dakika duyumuna göre Survivor yarışmasından dönünce kontrat imzalayacak. Konuşulan bonservis 1 milyon avro.

Emmannuel Emenike: 1.5 yıldır kulüpsüz olan Emenike'ye ciddi bir ilgimiz var. Emenike maaş almak yerine 2021 Nijerya güzeli ile evlendirilecek. Hayırlı olsun.

Tarık Çamdal: Adana DemirSpor'da üst düzey bir futbol oynayan Tarık, Galatasaray'ımızın tecrübeli scoutları tarafından keşfedildi. Aldığım son dakika duyumuna göre bonservis ücreti 7.50 milyon avro. Kral yuvaya dönüyor.

Kenan Özer: Aldığım son dakika duyumuna göre Kenan için Galatasaray'a hayırlı olsun diyebilirim. Konuşulan bonservis 8 milyon Avro.

Muhammet Demirci: Messi'nin bile hayranı olduğu Muhammet Demirci Galatasaray'ımıza hayırlı olsun. Galatasaray'ımızda parlayıp en az 35 milyon Avro'ya yurt dışına göndereceğimizi düşünüyorum.

Jeremain Lens: Fatih Karagümrük takımına seviye atlatan, Kanattan her bindirdiğinde gol atan, Karagümrük takımının pas oyununun Maestro'su Lens Galatasaray'ımıza hayırlı olsun. Tahmin ettiğim bonservis ücreti ise 13 milyon avro.

Nduka Ozokwo: Türkiye'ye gelmiş en iyi sağ kanatlardan biri olan über oyuncu Nduka ile Galatasaray'ımız yakından ilgileniyor. Ümit Davala'nın tedrisatından geçmesi ile seneye 22.5 milyon Avro'ya Manchester City'ye yollayacağımızı düşünüyorum.

Sedat Ağçay: Türkiye ligine çok şey katmış, büyük kaptan Sedat Ağçay Galatasaray'ımıza hayırlı olsun. Seneye 10 numaralı formayı giyecek. Birçok yerde SA10 etiketini görebilirsiniz.

Korcan Çelikay: Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi Galatasaray'ımıza hayırlı olsun. Eldivenleri en kısa süre içinde Muslera'dan kapar. Konuşulan bonservis 16 milyon avro.

Sergio Agüero: Geçtiğimiz günlerde Arjantin efsanesi Emiliano Insua'dan dolayı Galatasaray'a sıcak baktığını söyleyen Agüero kulübümüze hayırlı olsun diyebiliriz. Yedek kulübesini güçlendirmek için harika bir hamle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Agüeroyu ihtimal olarak bile düşünmüyorum. Tarık Çamdala bu takım bir daha bulaşmaz. Ayrıca yazdığın transfer ücretleri epey fazla.
 
Jeremain Lens: Fatih Karagümrük takımına seviye atlatan, Kanattan her bindirdiğinde gol atan, Karagümrük takımının pas oyununun Maestro'su Lens Galatasaray'ımıza hayırlı olsun. Tahmin ettiğim bonservis ücreti ise 13 milyon avro.
Lens'e 13 milyon euro mu? Güldürmeyin beni arkadaşlar. Bu haberleri nerden buldun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı