Galatasaray 2022 yılını lider tamamladı

Petri

Kilopat
Katılım
26 Eylül 2020
Mesajlar
6.956
Çözümler
49
Galatasaray deplasmanda Sivasspor'u 2-1'lik skorla mağlup etmeyi bildi. Galatasaray'ın gollerini 27. dakikada Dries Mertens ve 90+5. dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti. Sivasspor'un tek golü ise 80. dakikada Erdoğan Yeşilyurt'tan geldi. Deplasmanda aldığı bu kritik 3 puanla yeniden liderlik koltuğuna oturan aslan böylelikle de 2022 yılını lider tamamlamış oldu.
 
Böyle olacağı belliydi. Fenerbahçeliler kolay fikstür ile başladıkları için kısa vadede liderliği aldılar ve bunun Jorge Jesus etkisi olduğunu sandılar ama gerçek şu ki; Jorge Jesus, abarttıkları, sandıkları kadar iyi bir teknik direktör değil. Fatih Terim ile kıyaslıyorlar ama Fatih Terim'in Galatasaray ile UEFA kupası, bitmiş denilen Fiorentina ile İtalya kupası var. Jorge Jesus'un ise UEFA turnuvasının en iddiali takımlarından olan Benfica'nın başında olmasına rağmen UEFA kupası yok. Çıktığı 2 finalde de dayak yedi. Loser.
Büyük ihtimal yorumumu gören Fenerbahçeliler, "beğenmedim" ifadesi bırakacaktır ama gerçekler acıdır...
 
@P R O F O U N D dediğiniz gib JJ kötü bir teknik direktör değil ama süper bir teknik direktör de değil. Ligin başından beri Galatasaray'a yapılan haksızlıkları da sayarsak fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum. Haksızlıktan kastım başkalarına göre ''hakem hatası'' adı altında değerlendirilebilir. Alanyaspor maçı gibi maçları kesinlikle hiçbir Galatasaraylının unutmaması gerekiyor. Bizzat o maçta takımımın yanındaydım ve Galatsaray'ın nasıl biçildiğine tekrardan canlı canlı şahit oldum.
 
@Rory dediğiniz gib JJ kötü bir teknik direktör değil ama süper bir teknik direktör de değil.
Hocam, zaten JJ'ye kötü bir teknik direktör demedim. Sadece abartıldığı kadar iyi değil dedim. Ki, bu da sizin dediğinize geliyor zaten.
Ligin başından beri Galatasaray'a yapılan haksızlıkları da sayarsak fazlasıyla hak ettiğimizi düşünüyorum. Haksızlıktan kastım başkalarına göre ''hakem hatası'' adı altında değerlendirilebilir. Alanyaspor maçı gibi maçları kesinlikle hiçbir Galatasaraylının unutmaması gerekiyor. Bizzat o maçta takımımın yanındaydım ve Galatsaray'ın nasıl biçildiğine tekrardan canlı canlı şahit oldum.
Katılıyorum. Neredeyse her yıl Galatasaray'a karşı örgütlenmesi oluyor federasyonun nedense anlamış değilim. Adalet itibarının yerlerde olduğu bir ülkede şerefli olmak zor iş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı