İmperceptible
Hectopat
Galatasaray o kadar hantal oynadı ki Fenerbahçe nasıl yenemedi anlamadım arkadaş.
Siz çok kötüydünüz. Tamam biz kötüyüz herşeyde öndesiniz ama bizim anataşımız yani fred ve serdar aziz gibi iyi forvet yoktu, yenememenizin açıklaması beraberlik için gelmenizdi sanırım, neyse fredin olduğu bir maçta görürüz skor farkını.Maçta 1 isabetli şut var sadeceFenerbahçe kötüydü, biz daha da kötüydük. Nasıl yenemedik bilmiyorum cidden. En azından 1,2 tane atabilirdi GS.
Siz çok kötüydünüz. Tamam biz kötüyüz her şeyde öndesiniz ama bizim anataşımız yani fred ve Serdar aziz gibi iyi forvet yoktu, yenememenizin açıklaması beraberlik için gelmenizdi sanırım, neyse fredin olduğu bir maçta görürüz skor farkını.
Evet korkak oynadıklarına katılıyorum fakat senin 1 oyuncu dediğin kişi cidden fenerin kalbi, bunu onun olmadığı maçlarda gördük. O adam resmen bir seçenek, müsait olduğu zaman topu alır verir abartı yok. Fark bulurdu falan boş konuşma değil kendi sahamızda olması evet 1 puan kötü oldu ama defans yok orta saha yok asıl gs oradan 3 puanla ayrılamadıkları için üzülmeliler. Neyse olan oldu güzel maç değildi ama oldu, süper kupada fredli feneri göreceğiz.Sence tek 1 oyuncu ile çözülecek maç mıydı bu fred yokken 0 isabetli şut varken 2 isabetli şut vay.
2 takımda çok korkaktı kornerde ileri çıksak kontra yer miyiz, araya bıraksam kaptırır mıyım uzaklaştırmak yerine pas mı yapsam diye düşüne düşüne maç bitti fred olsa da tek değişen şey belki fener 1-2 pozisyon daha bulurdu yok farka giderdi falan filan boş konuşmalar.
Fener için kötü biten bir maç kendi evinde puan paylaşmak.
Evet korkak oynadıklarına katılıyorum fakat senin 1 oyuncu dediğin kişi cidden fenerin kalbi, bunu onun olmadığı maçlarda gördük. O adam resmen bir seçenek, müsait olduğu zaman topu alır verir abartı yok. Fark bulurdu falan boş konuşma değil kendi sahamızda olması evet 1 puan kötü oldu ama defans yok orta saha yok asıl GS oradan 3 puanla ayrılamadıkları için üzülmeliler. Neyse olan oldu güzel maç değildi ama oldu, süper kupada fredli feneri göreceğiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.