Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fener maçtan çekildi

Ali Koç'u takdir ediyorum. Gayet doğru bir karardı. Çeyrek finale kalmış takımın Avrupa maçından 4 gün öncesine Süper Kupa maçı koyuyor. TFF'ye yazıklar olsun bile demiyorum. Aklı Selim bir insan burada zaten işkillenir. En azından 15 Mart'ı bekler eğer Fenerbahçe çeyrek finale kalamazsa koyarsın 7 Nisan'a ve bu maç oynanırdı. As kadro 9 günde 3 maça çıkıyor biri Çeyrek Final, biri Süper Kupa finali diğeri şampiyonluk yarışında olduğun ligin önemli bir maçı. En son gün Avrupa Maçı var bu adamların kondisyonu ne olacak bir Süper Kupa finali için Avrupa'dan mı olsun bu takım? Kim ne derse desin Ali Koç'un aldığı karar A'dan Z'ye kadar doğruydu. Zaten As Kadrodaki 35 yaş üstünde 3 tane oyuncu var bu adamlar kondisyonunu nasıl toparlayacak?
 
Ali Koç'u takdir ediyorum. Gayet doğru bir karardı. Çeyrek finale kalmış takımın Avrupa maçından 4 gün öncesine Süper Kupa maçı koyuyor. TFF'ye yazıklar olsun bile demiyorum. Aklı Selim bir insan burada zaten işkillenir. En azından 15 Mart'ı bekler eğer Fenerbahçe çeyrek finale kalamazsa koyarsın 7 Nisan'a ve bu maç oynanırdı.
Bu tarihi belirleyen TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray. İyi alıştınız işinize gelmeyen her fırsatta TFF'ye sallamaya. Bugün rakibiniz Olympiakos çıktı maçını oynadı. Onlar oynayabiliyorsa Fener her türlü oynar ama işinize gelmedi.
 
Ali koç'u takdir ediyorum. Gayet doğru bir karardı. Çeyrek finale kalmış takımın Avrupa maçından 4 gün öncesine süper kupa maçı koyuyor. TFF'ye yazıklar olsun bile demiyorum. Aklı SEL'im bir insan burada zaten işkillenir. En azından 15 Mart'ı bekler eğer Fenerbahçe çeyrek finale kalamazsa koyarsın 7 Nisan'a ve bu maç oynanırdı. As kadro 9 günde 3 maça çıkıyor biri çeyrek final, biri süper kupa finali diğeri şampiyonluk yarışında olduğun ligin önemli bir maçı. En son gün Avrupa maçı var bu adamların kondisyonu ne olacak bir süper kupa finali için Avrupa'dan mı olsun bu takım? Kim ne derse desin Ali koç'un aldığı karar A'dan Z'ye kadar doğruydu.

İşinize gelmeyen her şeyden TFF'yi sorumlu tutamazsınız. Maçın tarihi belirleyen iki takımında başkanları ve TFF.
 

Geri
Yukarı