Galatasaray - Fenerbahçe maçında Fener maçtan çekildi

TARİH : 7 NİSAN 2024

Bugün itibarıyla Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti resmen ve fiilen son bulmuştur. Galatasaray’ın son yıllarda makası iyice açtığı çekişmede Fenerbahçe rakibinden korkup maça çıkmayarak “beyaz bayrak” salladı. Bundan sonra hiç bir mağlubiyet, hiçbir skor, kaybedilen hiçbir kupa bugünkü durum kadar küçük düşürücü olmayacak. Galatasaray, Fenerbahçe’yi tarihin tozlu sayfalarına gömdü bugün itibarıyla.

Şimdi 28 şampiyonluk safsatalarıyla mı yaşarsınız, 48 şampiyonluk mu uydurursunuz, ne yaparsanız yapın artık. Bu rekabet Galatasaray’ın ezici üstünlüğü ile sona ermiştir.
Komiksiniz :D
 
Tarih: 7 Nisan 2024.

Bugün itibarıyla Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti resmen ve fiilen son bulmuştur. Galatasaray'ın son yıllarda makası iyice açtığı çekişmede Fenerbahçe rakibinden korkup maça çıkmayarak “beyaz bayrak” salladı. Bundan sonra hiçbir mağlubiyet, hiçbir skor, kaybedilen hiçbir kupa bugünkü durum kadar küçük düşürücü olmayacak. Galatasaray, Fenerbahçe'yi tarihin tozlu sayfalarına gömdü bugün itibarıyla.

Şimdi 28 şampiyonluk safsatalarıyla mı yaşarsınız, 48 şampiyonluk mu uydurursunuz, ne yaparsanız yapın artık. Bu rekabet Galatasaray'ın ezici üstünlüğü ile sona ermiştir.

Günlük komedi dozumuzu aldık :D
 
O değil de keşke Fenerbahçe azıcık delikanlı olup as kadro ile çıksaydı, bayram öncesi zevkli zevkli maç izlerdik :)

Derbide izlersin çok fazla bir süre kalmadı o zaman delikanlılar gibi çıkacaklar sahaya :) şu sıralar avrupada Türkiye'yi temsil ediyoruz bir de TFF ile uğraşıyoruz sıranı bekle :D
 
Derbide izlersin çok fazla bir süre kalmadı o zaman delikanlılar gibi çıkacaklar sahaya :) şu sıralar avrupada Türkiye'yi temsil ediyoruz bir de TFF ile uğraşıyoruz sıranı bekle :D
Sıranı bekle? Ben Galatasaraylı değilim, Adanasporluyum, 3 büyükler konusunda tarafsız yorum yapıyorum.
 
Kral yorum yap mıyım ben sana adanasporlu biri ligdeki tiyatroyu bilse bu tarz konuşmazdı başkanın istifa etti sırf bu sistemle savaşıcağım diye Murat sancak :D
Hocam benim tuttuğum takım Adana Demirspor değil, 1.ligdeki Turuncu beyaz Adanaspor farklı takımlar :D
 
Yalı çocuğunun keyfi yüzünden derbi zevkimiz kalmadı.
 
Hocam benim tuttuğum takım Adana demirspor değil, 1.ligdeki turuncu beyaz adanaspor farklı takımlar :D

Ne diyeyim ben inandırıcı gelmedi bana doğrudur o zaman :D

Yalı çocuğunun keyfi yüzünden derbi zevkimiz kalmadı.

Haklısınız bende oynanmasını istedim ama gerçekten bir düzen bozulacak ise bunu Fenerbahçe'nin yapması iyi sonuç verecektir ilerleyen süreçte göreceğiz bakalım.
 

Geri
Yukarı