Galatasaray forması üzerinde sökülen baskı nerede yaptırılır?

cham21

Decapat
Yer
Ankara/Çankaya
Daha fazla  
Selamlar, elimde 2013 sezonu Galatasaray forması bulunmakta ve formanın önünde yazan Türk Telekom baskısının harfleri uçtan sökülüyordu bende ütüyle halledebileceğimi düşünerek ütü bastım üstüne ince bir bez koyarak ve sonuç daha kötü oldu. Bazı harfler söküldü ve aynısı Nike logosu içinde oldu. Nike logosunun bir kısmı yırtıldı. Bunları nerede yaptırabilirim veya ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şehrindeki pazarlarda eğer giyim satışı yapılıyorsa ve o bölümde futbolcu forması satan bir pazarcı varsa genelde ellerinde baskı makineleri oluyor. Belli bir fiyat karşılığında yaptırabileceğini düşünüyorum.

Hocam zaten 11 yıl olmuş bence görevini yerine başarıyla getirmiş. Birde forma tamirini hayatımda hiç duymadım zaten. Kumaşından dolayı pek tamire uygun olduğunu düşünmüyorum.
Baskıcılara gidip bir soracağım eğer yapamazlarsa o zaman atarım.

Hocam zaten 11 yıl olmuş bence görevini yerine başarıyla getirmiş. Birde forma tamirini hayatımda hiç duymadım zaten. Kumaşından dolayı pek tamire uygun olduğunu düşünmüyorum.
hocam bugün baskıcıya gittim yaptılar aynısından

Son düzenleme:
Baskıcılara gidip bir soracağım eğer yapamazlarsa o zaman atarım.

Hocam bugün baskıcıya gittim yaptılar aynısından.

Hocam selamlar. Aynı sorunu 2012 2013 Galatasaray üçüncü formamda yaşadım formanın arkasında isim vardı onu silmek için aseton döktüm sonrasında asetonun uçmasını beklemek yerine yıkadım ve aseton her yere etki etti. Formadaki bütün sponsorlar söküldü. Sponsorun aynısını bastıklarını söylemişsiniz nerede ve ne kadar yaptığınızı söyleyebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı