Galatasaray Osimhen ile şampiyonlar liginde başarıya ulaşır mı?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere Leroy Sane gibi önemli bir oyuncu da geldi. Şu anda Osimhen için görüşülüyor. Eğer ki anlaşıldığı takdirde muhtemelen Galatasaraya gelecek görünüyor anladığım kadarıyla. Ben Osimhen ve Leroy Sane gibi oyuncuların yanına 3 belki 4 tane daha yıldız transfer yaparsak en azından kiralık bile olsa şampiyonlar liginde iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum. Fakat 4 tane daha iyi seviyede transfer yapabilir miyiz bilemem. Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere leroy sane gibi önemli bir oyuncu da geldi. Şu anda Osimhen için görüşülüyor. Eğer ki anlaşıldığı takdirde muhtemelen galatasaraya gelecek görünüyor anladığım kadarıyla. Ben Osimhen ve leroy sane gibi oyuncuların yanına 3 belki 4 tane daha yıldız transfer yaparsak en azından kiralık bile olsa şampiyonlar liginde iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum. Fakat 4 tane daha iyi seviyede transfer yapabilir miyiz bilemem. Siz ne düşünüyorsunuz?

1 kaleci 1 stoper kiralıktan dönen oyuncular gidecekse 1 beke hallederiz.

Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere Leroy Sane gibi önemli bir oyuncu da geldi. Şu anda Osimhen için görüşülüyor. Eğer ki anlaşıldığı takdirde muhtemelen Galatasaraya gelecek görünüyor anladığım kadarıyla. Ben Osimhen ve Leroy Sane gibi oyuncuların yanına 3 belki 4 tane daha yıldız transfer yaparsak en azından kiralık bile olsa şampiyonlar liginde iyi yerlere geliriz diye düşünüyorum. Fakat 4 tane daha iyi seviyede transfer yapabilir miyiz bilemem. Siz ne düşünüyorsunuz?

Osimhen'i çok seviyorum, ama gelirse ve oyuncu satmazsak bu sezon için harcama limitimiz tükeniyor, ve hala kaleci alınmadı, UCL'ye günayla girmek pek iyi olmaz, benim düşüncem çeyrek final veya ilk 16 yeterli, diğer sezon kaleci ve bek çözülüp rahat çeyrek final görürüz.

1 kaleci 1 stoper kiralıktan dönen oyuncular gidecekse 1 beke hallederiz.
Kadrodaki oyuncular arasında denge mevcut değil. Lig olayı geçildi sanki artık. Şampiyonlar liginden elenince bir yerede gidemiyoruz artık.

Osimhen'i çok seviyorum, ama gelirse ve oyuncu satmazsak bu sezon için harcama limitimiz tükeniyor, ve hala kaleci alınmadı, UCL'ye günayla girmek pek iyi olmaz, benim düşüncem çeyrek final veya ilk 16 yeterli, diğer sezon kaleci ve bek çözülüp rahat çeyrek final görürüz
Oyuncu satılacakmı tam olarak bende birşey görmedim.

Young Boys a elenerek mi? Bir fenerbahçeli olarak asla gs yorumlaması yapmam, güzellemesi de yapmam ama Okan Hoca bence Galatasaray seviyesindeki bir takıma yeterli değil.

Farklı düşünen var mı?

Kadrodaki oyuncular arasında denge mevcut değil. Lig olayı geçildi sanki artık. Şampiyonlar liginden elenince bir yerede gidemiyoruz artık.

Hocam yaş kaç bilmiyorum fakat her Galatasaraylıya şu soruyu sormak istiyorum. Sizce 2.İsmail Kartal sezonunda sizi 70 dakika 10 kişi 1-0 mağlup ettiğimiz sezonda şampiyonluk kimi hakkıydı?

Young Boys a elenerek mi? Bir fenerbahçeli olarak asla gs yorumlaması yapmam, güzellemesi de yapmam ama Okan Hoca bence Galatasaray seviyesindeki bir takıma yeterli değil.

Farklı düşünen var mı?

Hocam yaş kaç bilmiyorum fakat her Galatasaraylıya şu soruyu sormak istiyorum. Sizce 2.İsmail Kartal sezonunda sizi 70 dakika 10 kişi 1-0 mağlup ettiğimiz sezonda şampiyonluk kimi hakkıydı?
katılıyorum

Barış alper west ham konuşuluyordu, ama son zamanda bir gelişme yok sanırım.

ama konuya dönücek olursak 4 iyi transfer daha yapılırsa çeyrek final oynar galatasaray

Kardeşim şampiyonluk 1 maç bizi yenerek mi kazanılıyor? Sen gidip kasımpaşayla berabere kalırsan Ads'yle berabere kalırsan, sonra da gelip dersin ki ama biz sizi 10 kişi yendik, şampiyonluk bizim hakkımız. Yok öyle bir şey.

Kardeşim şampiyonluk 1 maç bizi yenerek mi kazanılıyor? Sen gidip kasımpaşayla berabere kalırsan Ads'yle berabere kalırsan, sonra da gelip dersin ki ama biz sizi 10 kişi yendik, şampiyonluk bizim hakkımız. Yok öyle bir şey.
Peki Hocam saygı duyuyorum, farklı konulara girmek isterdim de girmeyeceğim, genel olarak kafamda nasıl bir düşünce yapınızın olduğu şekillendi.

Saygı duyuyorum, iyi geceler diliyorum, hoşçakalın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı