Galatasaray şampiyonluğu hak etti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son dk penaltılarla neredeyse 20 puan aldı fenerbahçe hangi maçlarda GS'ye bu kadar kritik penaltılar verildi.
Gene fener zihniyeti.
Yönetimi, futbolcuları, teknik ekibi suçlamak yok hakemleri suçlayın.
102 puanla tamamen hak edilmiş bir şampiyonluk var.



Yazıyı okumadan niye konuşuyorsunuz aynı şeyi söylüyoruz adam demişki daha SL de çıkamayan takım nasıl ligde şampiyon oluyor sizde diyorsunuz ki SL de kaybetmiyen BJK nasıl ligde 4.oluyor şampiyonlar ligi ayrı bir seviye orada oynanan futbol ile ligdeki futbolu karşılaştırmak zaten mantıksız.
Anlatamazsın... Boş ver uğraşma.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce Galatasaray şampiyonluğu hak etti mi?
Sonuna kadar hak etti. Falcılardan, astrologlardan medet ummayıp sahada topunu oynayarak kazandı. Diğer yanda şampiyonluğu hak ettiğini iddia eden takım bir hafta boyunca astrologlardan, falcılardan medet ummuş, kupayı kaldıracağına inanmıştır. Gerçi biz gönüllerin şampiyonuyuz diye amblemlerine yıldız bile ekleyebilirler ama o ayrı konu.
 
Kimse kusura bakmasın ama Galatasaray'ın kazandığı maçların çoğunda gri pozisyonlar yoruma açık pozisyonlar var ve birçoğu hatalı.

Kasımpaşa deplasmanı zaha topu elle kontrol ediyor buna rağmen kırmızı kart görüyor kasımpaşa ve GS penaltı kazanıyor maçı 1 farkla kazanıyorlar.

Ankaragücü maçında Galatasaray'ın ilk golünden önce kerem aktürkoğlunun merte faulu var. Verilmedi devamında gol oldu. Galatasaray'ın 2. golünde de topun çizgiyi geçtiği meçhul.

Ve asıl bomba rizespor deplasmanında rizespor atağında abdülkerimin olawoyini itip faul yaparak topu alması ve devamında GS golü. Bu gol ile skor tayinlendi.

Rams parkta Karagümrük maçında barış alper ceza sahası içinde topu kontrol eden mendesin ayağına tekme atıyor penaltı verilmiyor pozisyonu devam ettiriyor hakem. Sadece 20 dakika sonra barış hem feghouliyi çekiyor hakem faulu veriyor sarı kart göstermek için barışa doğru giderken barış bu sefer de topa sert bir şekilde vuruyor. Burada açık bir şekilde 2 sarı görüp atılması gerekiyor kendisi de bunun farkına varıyor fakat hakem tek sarı kart gösterip devam ettiriyor maçı.

Kayserispor maçında dk 85'te barış alpere verilen penaltıyla 3 puanı nasıl aldığını açıp tekrar izleyebilirsiniz.

Verilmeyen sarı kartlar kırmızı kartlar alınan haksız puanlar tartıya koyulduğunda kimin daha çok ağır bastığını görmek isteyen görebilir.
 
GOkiWinXYAAUmCp.jpg

Medyada bu kadar ıkınma ilk defa görüyorum.

Hak edip etmediğini bu kadar ıkınmayla çıkarım yapılabilir.
 
''Galatasaray hak etmedi'' diyen arkadaşlara soruyorum. Galatasaray hak etmedi de kim hak etti?
Nisanın başında tüm Fenerbahçelilerden küfür yiyip kulübün en nefret edilen kişilerinden biri olan Ali Koç mu, yoksa Ali Koç'u yalnız bırakmayıp Nisanın ortasında aynı şekilde kulübün en nefret edilen isimlerinden biri olan, teknik direktör demeye bin şahit isteyen hacı kaloriferci İsmail Kartal mı?
Siz Nisan ayında paramparça olurken, biz takım olarak her zaman bir ve beraberdik. Nisan ayında ne yöneticimizi, ne teknik direktörümüzü linçledik. Biz gidip aile ortamı kurduk, maçlarda futbolcularımızın çocuklarıyla üçlü çektik, kulüp tarafından düzenlenen yemeklerde kavga etmedik.
 
Sonuna kadar hak etti kim ne derse desin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
"Galatasaray hak etmedi" diyen arkadaşlara soruyorum. Galatasaray hak etmedi de kim hak etti?
Nisanın başında tüm fenerbahçelilerden küfür yiyip kulübün en nefret edilen kişilerinden biri olan Ali koç mu, yoksa Ali koç'u yalnız bırakmayıp nisanın ortasında aynı şekilde kulübün en nefret edilen isimlerinden biri olan, teknik direktör demeye bin şahit isteyen hacı kaloriferci İsmail kartal mı?
Siz nisan ayında paramparça olurken, biz takım olarak her zaman bir ve beraberdik. Nisan ayında ne yöneticimizi, ne teknik direktörümüzü linçledik. Biz gidip aile ortamı kurduk, maçlarda futbolcularımızın çocuklarıyla üçlü çektik, kulüp tarafından düzenlenen yemeklerde kavga etmedik.

Saha dışı olaylar sizin daha çok hak ettiğinizi göstermiyor. Sahada kim daha iyiyse o daha çok hak etmiştir. Sahada çok iyi olan 2 takım vardı. Ama bir tanesinin çok fazla haksız kazanç sağladığı maç var. Yukarıda yazdığım maçların çoğu GS lehine yapılan hatalar ile alınan puanlardır.
 
Saha dışı olaylar sizin daha çok hak ettiğinizi göstermiyor. Sahada kim daha iyiyse o daha çok hak etmiştir. Sahada çok iyi olan 2 takım vardı. Ama bir tanesinin çok fazla haksız kazanç sağladığı maç var. Yukarıda yazdığım maçların çoğu GS lehine yapılan hatalar ile alınan puanlardır.
Sen gidip Sivas'ı Konya'yı yenemezsen tabi ki şampiyon olamazsın. Kendi başarısızlığınızı başkalarının üstüne atmayı bırakın. Sen şampiyonluğa oynuyorsan çıkıp takır takır oyununu oynayıp 3 puanı almayı bilmelisin. Galatasaray bu takımların hepsinden puan aldı. Az laf, çok iş.
 
Galatasaray'lı değilim ama Fener ve en büyük düşmanı Ali koç bu şekilde devam ederse onlardan bir cacık olmaz. Taraftar da burada anca ağlar. Önce kendinizi toplayın, takım olun, sonra konuşun. Bir derbiyi yenmekle takım olunmuyor, hakem kararları bu ligde sadece Galatasaray'ın lehine değil, hakemlerin ne kadar berbat olduğunu herkes biliyor, Fener de ekmeğini yedi yeri geldi Beşiktaş da.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı