Galatasaray vs Trabzonspor

merkestayn

Decipat
Makaleler
2
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
.
Meslek
İşsiz
Merhaba bugün süper kupa maçı var iki takımın 11'leri belli oldu sizce kim kazanır, sonuç kaç kaç biter, golleri kim atar?

Dosya Ekleri

• 1767633022617.png
    1767633022617.png
    1 MB · Görüntüleme: 17
  • 1767633037651.png
    1767633037651.png
    762,5 KB · Görüntüleme: 13
Galatasaray 2-1 alır gibi geliyor bana. Fenerbahçe'li olarak yorumum bu şekilde; @Wlixe üstat, yorumları alalım 😀

Bana da öyle geliyor. Galatasaray'ın 11'i bence berbat; Torerria'nın olmadığı her 11 berbattır benim için ama Trabzon'un 11 daha berbat. Ve ben Sane'den en az 1 gol 1 asist bekliyorum.

Vallahi bugün değişik bir maç olacak ama kazanacağımızı düşünüyorum. Takımın belkemiği Osimhen ve en önemli oyuncuları olan Torreira, Lemina, singo yok. Trabzon'da da onuachu ve oulai yokmuş. İki takımın da eksikleri çok önemli oyuncular, bakalım ne olacak. @KojiroHyuga04

Onuachu Trabzon'un neredeyse %50'si, çok ararlar bu maç Onuachu'yu.

Neyse maç izlemeye kaçıyorum, iyi seyirler.

Vallahi bugün değişik bir maç olacak ama kazanacağımızı düşünüyorum. Takımın belkemiği Osimhen ve en önemli oyuncuları olan Torreira, Lemina, Singo yok. Trabzon'da da Onuachu ve Oulai yokmuş. İki takımın da eksikleri çok önemli oyuncular, bakalım ne olacak. @KojiroHyuga04
Bugün değişik bir gündü, sırf kafa dağıtayım diye iki takımı da tutmadığım halde maçı izleyeceğim.
Eksikler dediğin gibi fazla, değişik bir maç olur.

Onuachu Trabzon'un neredeyse %50'si, çok ararlar bu maç Onuachu'yu.

Neyse maç izlemeye kaçıyorum, iyi seyirler.
Bizde de Osimhen öyle ama kadrolara bakıldığında Galatasaray halen epey güçlü. Kazanması gerekiyor.

İyi seyirler. Umarım yarı bitiminde buraya keyifle dönerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı