Galatasaray'ın şampiyonlar ligi grubu belli oldu

@Tuğra Akın Mertens ile başlamakta ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Sergio da daha önceki maçlardan diri tutulsaydı bu maçta 11 başlayabilirdi.

Bana göre böyle bir kadronun başına okan buruğu koymak BMW'ye Tofaş motoru koymak gibi bir şey. Keremin kötü performansını zaten söylemeye gerek yok. Şimdiden TFF. 1 lige gitmeye hazırlanmalı.

Kerem aktürkoğlu bir maç iyi bir maç kötü oynuyor. Bu maçta kötüydü.

@Tuğra Akın mertens ile başlamakta ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Sergio da daha önceki maçlardan diri tutulsaydı bu maçta 11 başlayabilirdi.

Mertens artık yedek oyuncu olmalı bu yaştan sonra ilk 11 de oynayabilecek bir oyuncu değil hele bir de SL de.

Ölüm grubunda kağıt üstünde zayıf rakibinle kendi evinde maçı zar zor çeviriyorsan kolay gelsin çok yanlış tercihler yüzünden maç berabere kaldı bu maçtan 3 puan alabilseydik gruplardan çıkabilme ihtimalimiz bir nebze olsa vardı şimdi Avrupa'ya gitmeye çalışmak en mantıklısı diye düşünüyorum.

Ayrıca yabancı teknik direktörün gelmesini düşünüyorum okan hocanın performansı eleme turunda belliydi julian nagelsmann gibi bir hoca gelirse bu takım düzelir size söyleyeyim.

Ayrıca yabancı teknik direktörün gelmesini düşünüyorum okan hocanın performansı eleme turunda belliydi julian nagelsmann gibi bir hoca gelirse bu takım düzelir size söyleyeyim.

Ne meraklısınız yabancı hocaya bir durun artık 13.sırada aldığı takımı SL de berabere kaldığı ilk maçından göndermiyeceğiz ya 40 maçta 31 galibiyet almış sence bunu başa hangi teknik adam verebilirdi maçta yapılan belli hatalar yüzünden direk hocayı gönderiyorsunuz.

Dostum ben sana olacakları söylüyorum hoca yanlış adımlar atıyor yabancı hoca takım adına daha uyumlu olacağını düşünüyorum bu maçta ilk 11'e ve oynanan oyuna bak anlarsın demek istediğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…