@Tuğra Akın Mertens ile başlamakta ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Sergio da daha önceki maçlardan diri tutulsaydı bu maçta 11 başlayabilirdi.
Tete olsaydı 3-2 hatta 4-2 alabilirdi galatasaray.Kerem SL seviyesi bir oyuncu değil en baştan 70 dk kerem izlemek yerine tete veya zaha oynatsa ne olurdu acaba.
@Tuğra Akın mertens ile başlamakta ne kadar doğru oldu bilmiyorum. Sergio da daha önceki maçlardan diri tutulsaydı bu maçta 11 başlayabilirdi.
Mertens artık yedek oyuncu olmalı bu yaştan sonra ilk 11 de oynayabilecek bir oyuncu değil hele bir de SL de.
Bence de. Ziyechin mertensin yerine geçmesi, ziyechin yerine de tetenin geçmesi çok daha mantıklı.
Ayrıca yabancı teknik direktörün gelmesini düşünüyorum okan hocanın performansı eleme turunda belliydi julian nagelsmann gibi bir hoca gelirse bu takım düzelir size söyleyeyim.
Ne meraklısınız yabancı hocaya bir durun artık 13.sırada aldığı takımı SL de berabere kaldığı ilk maçından göndermiyeceğiz ya 40 maçta 31 galibiyet almış sence bunu başa hangi teknik adam verebilirdi maçta yapılan belli hatalar yüzünden direk hocayı gönderiyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.