Galax 120 GB SSD vs Adata 128 GB SSD

Bilgisayarla ilgili hiçbir şey bulamadım maalesef. Zaten Casper'ın özelliklerini bulmak çok zor. Aida 64 ile özelliklerine bakıp özellikle chipset ve anakart kısmının görüntülerini atabilir misiniz? Bilgisayarda USB 3.0 var mı?

Şuan laptop' u kardeşim il dışında kullanıyor. Bilgisayarın işlem yapamaz hale geldiğini söyledi. Daha önce Corsair ssd' yi bu laptop'a takıp denemiştim çalıştıracak mı diye çalıştırmıştı aynı zamanda hızında hissedilir bir fark olmuştu. Şuan maalesef anakart bilgilerine ulaşamam. Ayrıca usb 3.0 desteği yok.

SATA 3 desteği yoksa SATA 2 hızında çalışır SSD. Yani okuma ve yazma hızları yazılana göre düşük olur fakat bilgisayarın açılış süresi, oyunlarda yükleme hızları gibi olaylar hızlı olur.

USB 3.0 yoksa büyük ihtimalle SATA 3 de yoktur. Yine de söyleyin dediğim görüntüleri size atsın siz de bana atın ama büyük ihtimalle SATA 3 desteği yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…