Galax 1660S alınır mı?

mertvuuk

Centipat
Merhaba arkadaşlar, Galax 1660 Super alınır mı? Neden alınır mı diye konu açtım çünkü Galax 1660 Super'lerde fan sorunu varmış ama nadir görülen bir olaymış. Sizce alınır mı, alınmaz mı veya da İncehesap üzerinden indirimleri değerlendirerek mi alayım sizce? İyi forumlar :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Galax 1660 Super alınır mı? Neden alınır mı diye konu açtım çünkü Galax 1660 Super'lerde fan sorunu varmış ama nadir görülen bir olaymış. Sizce alınır mı, alınmaz mı veya da İncehesap üzerinden indirimleri değerlendirerek mi alayım sizce? İyi forumlar :D.

MSI Gaming X ya da Gigabyte modellerini de alabilirsin.

Aynı kartı şubattan beri kullanıyorum tavsiye ederim aşırı ısınan bir kart değil vs, dediğiniz şey fan sorunu değil ve benim kartımda da aynı şekilde fanlar ivmeli çalışıyor biraz internetten bakarsanız bunun hata olmadığını anlayabilirsiniz hocam

herkes çok övüyor ama bana çok sıcak gelmedi gigabite msi asus gibi markalar varken alırken onları alırım diye düşünüyorum sadece fikir

Fan yapısı böyle yapacak bir şey yok.

İncehesap indirimleri ile RX 5600 XT çok daha mantıklı olur.

İnce hesapta uygun fiyatlı bir şey yakalarsam yapacagım ama yapamassam kesinlikle Galax 1660 Super düşünüyorum :D.
Aynı kartı şubattan beri kullanıyorum tavsiye ederim aşırı ısınan bir kart değil vs, dediğiniz şey fan sorunu değil ve benim kartımda da aynı şekilde fanlar ivmeli çalışıyor biraz internetten bakarsanız bunun hata olmadığını anlayabilirsiniz hocam.

Çok sağ olun ama sitelerden indirim yakalayabilirsem başka markalara bakacagım ama bulammasam kesinlikle Galax :D.
Herkes çok övüyor ama bana çok sıcak gelmedi gigabite MSI ASUS gibi markalar varken alırken onları alırım diye düşünüyorum sadece fikir.

Peki :D.
P.

Bence çok şık duran bir kart. Alınabilir de. Bir sorun olursa zaten iade veya ürün değişimi yaptırırsın :)

Peki :D.
YAKALAYABİLİRSEM güzel bir kart kesinlikle bakacagım :D

Yakalayabilirsem güzel bir kart kesinlikle bakacagım :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı