UmutPerk
Megapat
Daha fazla
Evet geçeceğim en kısa zamanda, monitörle bir ilgisi olabilir mi? Şu ankinde dalgalanma görüyorum çünkü örneğin.Eğer full yükte 82 derece gördüyseniz; gayet iyi bir değer... Ayrıca tavsiyem en azından 1080P bir monitöre geçmeniz.
Videoyu varsa linkini atabilir misiniz? Önündeki cam çıkıyor kasanın o zamanlar fanlar açık kalıyor, yapmalı mıyım?Kasanızın önü kapalı. Donanım arşivi bir ara önü mesh olmayan kasayı mesh yapmıştı o videoya bakmanızı öneririm.
Soğutması iyi bir kart kullanıyorsunuz. Ben önceden bir alt modelini kullanmama rağmen 65 dereceyi %70 fan devrinde (yaklaşık 2000 RPM) neredeyse geçtiği senaryo yoktu. Havalar sıcakken bile en fazla 70 gördüm. O RPM'de o kart 82 dereceyi görüyorsa hava sirkülasyonuyla ilgili ciddi bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum kasanızda. Kasanıza şimdi baktım, havalandırma yerleri çok dar değil aslında sıcaklık şaşırtıcı. Ama mesh panel ve fanları daha kaliteli bir kasa size ciddi bir fark sağlayacaktır. Yine de bir şeyler ters gibi. Zaten 3500X ile 900P kullanmanız ayrı bir olay ama aksine 900P ekran kartını zorlamadığı için sıcaklığın daha da düşük olması lazım o çözünürlükte. Monitörünüzü değişmeniz şart. İmkan varsa kasayı da değiştirin derim. ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA - Vatan Bilgisayar düşük bütçe için en uygun kasalardan biri. Öneriler için bütçenizle yeni bir konu açarsanız yardımcı olabiliriz.
İşlemcim R5 3600X düzelttim. Kasa değişbileceğimi sanmıyorum şu sıralar ama monitör 1080P alacağım yakında.