Galax 2080S vs ROG STRIX 2070S

Bilmiyorum ben sizin kadar işin içinde değilim sadece çevremden çok söylemler alıyorum MSI ve Gigabyte kullanıp bile memnun olan arkadaşım yok mesela, tabii ki kişisel tercih olabilir malzeme kalitesini de önemseyen birisiyim kart kırılacakmış gibi duruyor Galax'ın sormamın asıl sebebi buydu. Ancak tabii ki kırılmayacak üstüme saldırmasın demek istediğimi anlamayanlar. 😁

Asus alan kimse sorun yaşamıyor mu çevrenden? Güldürme beni. Asus'un ROG Strix ekran kartını kullanıyorum ve en dandik bellekleri koydukları için sinirliyim. Monitöründe de giriş seviyesi bir kapasitör kullanmışlar mesela. Verdiğin paraya değişir ama en iyi ürün senin ürünün olmak zorunda değil. O Strix almak için verdiğin paradan pişman olacaksın, benden söylemesi.
Arkadaşların nesinden memnun değilmiş?

Asus alan kimse sorun yaşamıyor mu çevrenden? Güldürme beni. Asus'un ROG Strix ekran kartını kullanıyorum ve en dandik bellekleri koydukları için sinirliyim. Monitöründe de giriş seviyesi bir kapasitör kullanmışlar mesela. Verdiğin paraya değişir ama en iyi ürün senin ürünün olmak zorunda değil.
Arkadaşların nesinden memnun değilmiş?
Bende de 570 strix var. Ben de güç ünitesi ve soğutmasından tiksindim. Sürekli sorun.

Tabii ki olabilir 1500 lira fiyat bandında hem ASUS hem MSI monitor kullanan arkadaşım var ikisi de 24 Inc 144 Hz 1ms farklı özellikleri hakkında bilgim yok ama aralarında 100 lira gibi bir fark var arkadaşım yan yana kullandığını ve renk kalitesi olsun malzeme kalitesi olsun ASUS'un gözle görülür daha iyi olduğunu söylüyor tabii ki hepsi birer kullanıcı yorumu..

MSI ve Gigabyte kullanıp bile memnun olan arkadaşım yok mesela
Bence ya arkadaşlarınız ürünlerini kulllanmayı bilmiyor ya da üründe olmayan bir özelliği aktif etmeye çalışıyorlar. Zira Gigabyte'ın diğer markalara göre kar marjı düşük ve birçok ürünü fiyatına göre çok kaliteli. Asus ise hiç masum bir marka değil, birçok sorunlu ürün çıkardı, üstüne suçu başkalarına attı. Aşırı pahalı olan dandik ürünleri de var. Isınan Tuf serileri, tam montelenememiş ROG STRIX modelleri, fiyatına göre kalitesiz anakartları, sorunlu RX Dual modelleri, fiyatına göre performans veremeyen sıvı soğutucular vs vs. Daha say say bitmez. Tüm ürünleri ışıklı yapıp ROG diye bir şey çıkarmış, fiyat basıp aldırtıyor ürünleri.

Doğrudur başkan ben zaten bilgim olsa konu açmam onlardan duyduğum gibi sizden de duyayım diye geldim işte cevabımı da aldım aralarında uçurum bir performans farkı olmayacak deseydiniz gözüme hitap edeni alacaktım, Galax iyi mi bilmiyordum duymadığım bir marka onunda cevabını verdiniz soruyoruz agresif olacak bir şey yok fanboyluğunuz söner vs. yazanlar var. 😁 😁

Ülkemiz insanı gerçekten acayip bir nefret besliyor ben zaten konuya fanboy oldum hehehe gibisinden bir konuşma yaparak girmişim samimi bir ortam yakalamak adına bu kadar kasıpta zoruna giden arkadaşlar ne yiyip ne içiyolar anlamadım neticede görüş meselesidir fikir almaya geldim sopa yedim iki dakkada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı