Galax 4060 ekran kartı alınır mı?

Kazzo

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5 5600X + 4060'lı sistem kurmayı düşünüyorum ve muhtemelen hazır sistem alacağım.

Galax 4060 ekran kartı sizce alınır mı? Nasıl markadır ilk defa duyuyorum soğutması falan iyi midir? MSI ASUS'a göre çok fark var mı?

Not: Oyun performansı benim için daha önemli bilgisayarı %90 oyun için kullanacağım.

Galax iyidir. 1-2 saat önce Vatan'da MSI Ventus 8900 ₺'ydi. İndirim bitmiş şansınıza.

Alınır. bütçe nedir sistem için?
Maximum 30larda diyelim 😃

Kart baazında alınır, soğutması vs sağlamdır amaa sistemin fiyatı ve linki?
Henüz çok incelemedim sadece markayı gördüm aklımda biraz soru işareti kaldı, eğer ki kaliteli bir marka değilse 2 3 daha verip msi asus almak daha mantıklı benim için.

Galax iyidir. 1-2 saat önce Vatan'da MSI Ventus 8900 ₺'ydi. İndirim bitmiş şansınıza.

Şans işte 😃 Bu 4060ın yanında ryzen 5 5600x darboğaz yapmaz değil mi

27-35k lira arası 7500F 4060 4060 Ti 7700XT sistem alabilirsin. Unut AM4'ü.

Am4 sistemlerin youtubeda oyun benchmarklarina bakıyorum aslında güzel sonuçlar veriyolar ama yine de am5 sistem dediğiniz gibi daha iyi 😊

Ryzen 5 5600X + 4060'lı sistem kurmayı düşünüyorum ve muhtemelen hazır sistem alacağım.

Galax 4060 ekran kartı sizce alınır mı? Nasıl markadır ilk defa duyuyorum soğutması falan iyi midir? MSI ASUS'a göre çok fark var mı?

Not: Oyun performansı benim için daha önemli bilgisayarı %90 oyun için kullanacağım.
MSI kalitesinde bir markadır GALAX. Soğutucusu kalitelidir. Kısacası alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı