Hocam vallahi yurt dışındaki insanlar kullaniosa bir bildikleri vardır ben alacağım sizi bilmem ama kullanan birkaç kişi ile yazistim herkes memnun
Peki paylaştıklarımın arasında fark var mı?
Hocam vallahi yurt dışındaki insanlar kullaniosa bir bildikleri vardır ben alacağım sizi bilmem ama kullanan birkaç kişi ile yazistim herkes memnun
Düz 4060 benim bahsettiğim hem marka güzel diyorlar 4070 ti hakkinda bilgim yokHocam valla yurt dışındaki insanlar kullaniosa bi bildikleri vardır ben alacağım sizi bilmem ama kullanan bi kaç kişi ile yazistim herkez memnun
4070 Ti Super sg modelini kullanıyorum. Coil whine sorunu var. Önceden boşta duyulmuyordu ama artık duyabiliyorum. Soğutması gayet iyi. Fan hızını yüksek tutarsan %60 ve üstü sesi rahatsız etmeye başlıyor. 4070 Super ASUS ve MSI Gaming X Slim kullandım. İkisinde de coil whine vardı. İade edip Galax'ın 4070 Ti Super sg modeline geçtim. Galax en az sese sahipti ama zamanla arttı. Coil whine ASUS = galax>msi ses zamanla arttı. 40 serisi çoğu orta-yüksek seviye kartlarda coil whine bulunuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.