Galax 4070 Ti sistemde Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Fth.43

Picopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/10wsEksdJbJAGp6UtUIq4Pxbwkzh6SuRl/view?usp=drive_link
RAM
Thull Apex 32 Kits 2x16 7200 MHz CL38
SSD veya HDD modeli
GoodRAM 1 TB PX600 NVME PCIe 4.0
Ekran kartı
Galax 4070 Ti Super EZ White 16 GB
Anakart
ASUS Prime B650M-R
İşlemci
AMD Ryzen 7 7800x3D
Merhaba. PC oyun PUBG Mobile vs oynarken ya da PC yeni açıldığında yük altında değilken mavi ekran hatası verip kendisini yeniden başlatıyor. Bazen de mavi ekran vermeden kendisini yeniden başlatıyor sorun hakkında yardımcı olabilecek var mı?

@Fth.43 RAM'lerde sıkıntı olabilir. Memtest86 ile RAM'leri test edip sonucu burayla paylaşır mısınız?

Ekran kartı sürücüsünü de DDU ile kaldırıp yeniden yükler misiniz? Zira bir hata dxgmms2.sys sebebiyle gerçekleşmiş.

Son düzenleme:
@Fth.43 RAM'lerde sıkıntı olabilir. Memtest86 ile RAM'leri test edip sonucu burayla paylaşır mısınız?

Ekran kartı sürücüsünü de DDU ile kaldırıp yeniden yükler misiniz? Zira bir hata dxgmms2.sys sebebiyle gerçekleşmiş.
Tamam dır denerim.

Merhaba. PC oyun PUBG Mobile vs oynarken ya da PC yeni açıldığında yük altında değilken mavi ekran hatası verip kendisini yeniden başlatıyor. Bazen de mavi ekran vermeden kendisini yeniden başlatıyor sorun hakkında yardımcı olabilecek var mı?

PUBG Mobile'i emülatör üzerinden mi oynuyorsun?

İkisini de yapın. Ama öncelikle DDU ile sürücü temizleyip güncelini indirelim ve birkaç gün sistemi gözetleyelim oluyor mu olmuyor mu diye. Memtest86 testi uzun sürüyor çünkü.

Aynen o test uzun sürüyor bayağı. Ben ekran kartını bir deneyeyim. Aslında bayağıdır oyun oynamaktayım yeni bir program da yüklemedim. Bu aralar mavi ekran vermeye başladı.

PUBG Mobile'i emülatör üzerinden mi oynuyorsun?

Evet emülatör GameLoop.

BIOS üzerinde XMP açıktı. Onu kapatmıştım RAM testi için. Tam testi yapmadım ama. Şu an PC de kapanma olmuyor. Bununla ilgili mi anlamadım. Biraz daha deneyeceğim. Çünkü daha önce XMP açıkken mavi ekran hatası almıyordum. Ekran kartınını DDU ile silip yendiden yükledim ayrıca. Bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı