Galax 4070 Ti Super ekran kartının ışıkları yanmıyor

Resul3535

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Galax marka 4070 Ti Super ekran kartım var. RGB ışığını anakartımla senkronize etmek için kutusundan çıkan kabloyu 1-Click Sync Quick User Guide şu linkte belirtildiği gibi taktım. Fakat burada 4 pinli 12 v diyor benim kutudan çıkan kablom 3 pinli olduğu için 5V kısmına taktım sonra kasayı çalıştırdım. Fakat hem sıvı soğutmanın hem de kasanın ışıkları söndü ekran kartının ışığı da söndü ama fanlar çalışıyor. Bu kabloyu geri söktüm ekran kartının ışığı geldi fakat diğer kasa fanlarının hiçbirinin ışığı yanmıyor. Başka hiçbir şeyi söküp takmadım. Çok moralim bozuldu bu neden olmuş olabilir? Anakarta nereye taktığımın resmini atamıyorum hata veriyor. Anakartım B650M e Wi-Fi modeli sağ alt tarafta 3 pinli 5 v kısma taktım.

Başlıkta yanlış yazmışım kusura bakmayın kasanın ışıkları yanmıyor.

Son düzenleme:
Aman hocam bir an önce çıkartın sisteme güç vermeye devam etmeyin.

4pin 12v olması lazım yanmış olabilir.

Oh 3 pinmiş ödüm koptu ahahaha.

Ters takmış olabilir misiniz?

Hemen kapattım çıkarttım zaten ama 12 v isteyen birseyi 5 v ye takınca neden yansın ki

Armoury Crate-Mystic Light gibi uygulamalardan RGB'ler kapalı durumda olabilir kontrol ettiniz mi?

Hemen kapattım çıkarttım zaten ama 12 v isteyen bir şeyi 5 v ye takınca neden yansın ki.

Yok ben konunun yarısındayken hemen yazayım dedim. Oraya kadar gelmemiştim.

Anakartınızın markası nedir?

TUF Gaming sanırım Armoury Crate üzerinden kontrol edin bir hocam.

Xtreme Tuner Plus - Gaming Gear Support bu siteden alt kısımda sizin ekran kartı için olan uygulamayı indirin.

Anakart B560M e Wi-Fi her şey çalışıyor bir sorun yok ancak ışıklar yanmıyor maalesef. Niye kurcaladım gece gece canım sıkıldı çok. Armoury Create'den baktım açıyorum olmuyor klavye değişiyor kasa fanları yanmıyor.

Markasını sormuştum, dediğim uygulamayı indirdiniz mi?

Anakartın markası ASUS o uygulama bende var zaten dostum ekran kartı ile ilgili bir problemim yok benim derdim kasadaki hiçbir ışık yanmıyor sorun o ekran kartının rgbleri yanıyor. o kabloyu çıkarınca yandı anca kasadaki sıvı soğutma ve kasa falnlarının ışıkları yanmıyor

Armoury Crate kaldır. BIOS'a gir sıfırla.

Ekran kartı nereden aldıysanız iletişime geçin garantiye yollayın. Kabloyu 1 kereye mahsus dahi olsa ters takmışsanız yakmış olabilirsiniz başka bir şey aklıma gelmiyor destek alın firmalardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…