Eve geçince detaylı yazayım hocam.
Size native 12V'lu bir PSU lazım
Çok aşırı bir fark olmaz hocam, otomatikte bırak gitsin.@The Man From E.A.R.T.H. islemcinin PBO ayari enabled seklindeydi. Bu durumdayken 7500F 110W'a kadar cekiyor. Auto seciliyken 90W ustunu gormemisti diye hatirliyorum. Guc kaynagini cok zorlamamak icin otomatige almam daha mi dogru olur? Aslinda surekli 110W'a cikmiyor sadece %100 yuk
altinda ama yine de sorayim.
4 tane vidayı sıkana kadar durduk yere 4 sefer soketinden gevşemişti benim elimde de, tek kelimeyle lanet gibi bir kablo hocam. Özellikle işte dönüştürücü olup onunla oturmaması da ayrı bir komedi ve saçmalık. Bir de çok ufak bir detay ama 12VHPWR ve 12V2X6 konektörleri aynı olsa da çok minimal seviyede farkları var.@The Man From E.A.R.T.H. şu 12VHPWR denen psikolojisi bozuk kablo yerine oturmuyor. ne kadar guc uygularsan uygulayayim cok minik bir aralik kaliyor. Klips de yerine oturmamis ufak boşluğu var. Klipse bastirip ittiriyorum yine girmiyor. Normal mi bu? Biraz daha bastirsam parcalara zarar gelecek.
Fotoğraftaki şekilde benim içime sinmedi hocam, tam girmişe benzemiyor. Onu iyice bir kontrol edin. 5070 eriyecek güç çeken bir kart değil ama düzgün oturmama durumunda ne olur bilemiyorum.Kabloyu biraz daha oturttum ama asagidaki kucuk pinlerde yine bosluk var. Klips oturdu ama yerine. Ustteki pinler de oturdu. Cam da biraz kabloya baski yapiyor onun da faydasi olur belki. Bu donusturucuyu kim tasarladiysa hakkinda cok iyi seyler dusunuyorum.
Size native 12V'lu bir PSU lazım
Son düzenleme: