Galax 5080 1-Click alınır mı?

DamonSalvator3

Centipat
Arkadaşlar halihazırda 4070 Ti Super'im var ama birkaç sebepten dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Kesin olarak değil ama değiştirirsem de ne alacağımı bilmek için soruyorum, teşekkürler.

Ürün bu, 5070 Ti al çok fark yok derseniz okeyim. Bütçe 55k civarında.

İşlemci: 9800x3D.

Son düzenleyen: Moderatör:
5070TI ile 5080 arasında kesinlikle 15k fark verecek performans farkı yok. İncehesap gaming gecesinde daha uyguna 5080 çıkabilir. Acele etmeyin bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoyu izleyerek performans sonucuna varabilirsiniz galax 5080 konusu için birşey söyleyemem modeller ve soğutma performansları hakkında bir bilgim yok

4070 Ti Super'den 5070 Ti'a geçmek tatmin edici olmayacaktır.

5080 ise aşırı gereksiz bir fiyatta. Bence elinizdeki kartla idare edin AMD'nin bir sonraki jenerasyonu veya NVIDIA'nın RTX 6000 serisinden alın.

4070Ti Super varken bu kartlar çok gereksiz bir update olacaktır. Bence aceleniz yoksa yeni nesili beklemekte fayda var.

5070 Ti ile 5080 arasında kesinlikle 15k fark verecek performans farkı yok. İncehesap Gaming gecesinde daha uyguna 5080 çıkabilir. Acele etmeyin bence.

Bu Gaming gecesi ne zaman oluyor? Ve hangi 5070 Ti beklenmeli marka olarak?

Bu videoyu izleyerek performans sonucuna varabilirsiniz Galax 5080 konusu için bir şey söyleyemem modeller ve soğutma performansları hakkında bir bilgim yok.

Videoya göre 5070 Ti daha mantıklı ve ben çoğunlukla CPU ağırlıklı oyunlar oynuyorum 5070 Ti alınıabilir gibi. Ama aklıma takılan şu 4070 Ti Super'den 5080'e geçmek mantıklı olur gibi? Teşekkürler.

5080 ise aşırı gereksiz bir fiyatta. Bence elinizdeki kartla idare edin AMD'nin bir sonraki jenerasyonu veya NVIDIA'nın RTX 6000 serisinden alın.

Şundan dolayı geçmek istedim birkaç kişi 4070 Ti Super'in işlemcimi kısıtlayacağını ve 9800x3D'yi verimli kullanamayacağımı söylediler.

4070 Ti Super varken bu kartlar çok gereksiz bir Update olacaktır. Bence aceleniz yoksa yeni nesili beklemekte fayda var.

Aslında yukarıda söylediğim gibi duyduklarımdan dolayı istiyorum bende 6000 serisini bekleyip 6070 falan alacaktım ama durum şu an böyle.

Son düzenleme:

Katılıyorum. Ben düz 4070 TI diye okumuşum. 4070 TI Super varken maalesef para verip geçiş yapmaya değecek bir kart yok.

Elinizdeki kartı 30K'ya satabilirseniz 50K'ya 5080 denk gelirse ki nadiren oluyor o zaman belki geçilebilir. Maksimum +20K ücret öderdim açıkçası.

Maalesef Nvidia RTX 5080 kartıyla önceki nesle göre pek iyileştirme yapmadı.

Katılıyorum. Ben düz 4070 TI diye okumuşum. 4070 TI Super varken maalesef para verip geçiş yapmaya değecek bir kart yok.
Peki ekran kartının işlemciyi kısıtlaması gibi bir durum olmaz değilmi? Ekran kartı darboğazı vs. bu harcamayı yapmamak benim içinde iyi olur sadece sistemden yeterli verim alamayacağımı söyledikleri için yapıyorum.

Hiçbir sorun olmaz. İşlemci ekran kartını kısıtlar, ekran kartı işlemciyi değil. Önemli olan ekran kartının tam beslenmesi.

Bu konuştuklarımız 2K çözünürlük için geçerli bu arada. 1080p kullanmıyorsunuzdur umarım?

Ekran kartının işlemciyi kısıtlama diye bir olayı olsaydı bile 4070Ti Super ve 9800X3D için olmazdı. Ki böyle bir şey de yok zaten. Gayet mükkemmel ikili olmuşlar.

Ayrıca işlemci ağırlıklı oyunlar oynadığınızı söylüyorsunuz. Bu durumda ekran kartının farkını daha da az hissedeceksiniz. Bu da bence daha gereksiz yapıyor durumu.

RTX 5000 serisinin asıl olayı olan MFG dediğimiz teknolojinin de CPU tabanlı oyunlarda artıdan çok eksiye yol açtığını da söylemek gerek. Bu yüzden yeni teknolojiyi de pek kullanmayacaksınız.

Ya 5000 serisinin süper versiyonlarında ya da 6000 serisinde muhtemelen 3GB VRAM kullanılmaya başlanacak. Yani 5080 16GB iken %50 yeni nesil **80 kartlar muhtemelen 24GB olacak. Bu yüzden nesil sonu kartları almayı da çok mantıklı bulmuyorum. En azından Nvidia kanadında. AMD kanadında zaten Vramlar bol keseden dağıtılmış durumda.

Yine de nihai karar tabi ki sizin. Fakat bir çoğumuz benzer düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…