Galax GeForce GTX 1630 alınır mı?

@erme

Azıcık bu forumda vakit geçirsen zaten kronik sorunlu kartları önermiyoruz bu bütcelerde. hiç RX580 5500XT önermiyoruz, hayır neden 580'de mining riski var? RX5500 WattMan hatası alıyoruz ha bu arada kulandıgım tabiri eleştiriyorsun, birkaç hafta önce hatırlatırım bana hakaret etmiştin aklında olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden hakarette bulunduğumu hatırlamıyorum fakat gene de özür diliyorum çünkü dediğim gibi muhtemelen yoğun bir anımda boşluğuma gelmiştir.

Normal şartlarda asla hele ki herhangi bir tartışmada hakarette bulunmuyorum fakat gene de özür dilerim muhtemelen o anlık olmuştur çünkü yaklaşık 2 hafta önce foruma girdiğimde ceza aldığımı hatırlıyorum yüksek ihtimal farkında olmadan yazmışımdır hakkını helal et dostum..

Adamsın, bu arada AMD'den ben de mağdur olmuştum, (Galiba) driver güncelledim görüntü çarpıldı. Geri aldım düzeldi ama korkudan... (Galiba driver sorunuydu). Ben AMD kullanmam zaten, benim başkasından aldığım PC'de zaten vardı o. En kısa zamanda değiştirmek istiyorum. Video editlerken de 3 kere kilitlendi o zımbırtı. (Ekran kartı) Bir de bana NVENC de lazım. NVIDIA işime çok yarıyor o yüzden. NVENC kullanmasaydım yine de NVIDIA alırdım. Güveniyorum adamlara.

Ben de AMD kullanıcısı olarak gereken performansı alamıyorum driver sorunu yüzünden. Çok iyi bir ekran kartım olmasa da 20 FPS altı görmüyorum normalde hiçbir oyunda fakat driver güncellemesi geldiğinden beri tüm oyunlar 5 FPS - 10 FPS arası oluyor. Cidden 6700 XT'den başka başarılı AMD ekran kartı gördüğümü hatırlamıyorum. İncelemelere göz atıyorum AMD'nin kartlarına fakat cidden driver sorunu yüzünden artık soğumuş durumdayım. Borç işi olmasa şu an direk NVIDIA ekran kartlı rtx serisinden bi laptop alırdım kesinlikle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…