Hocam ben bir hazır sistemde galax 1660super kartı almayı düşünüyorum. Fanları belirli bir devire sabitleyince sorun olmadığını araştırma sonucu öğrendim. Asıl sormak istediğim kartın performansı nasıl daha üstüne çıkamıyorum fiyat olarak.
FPS konusunda tatmin edici fakat stabilite sorunları var. Stuttering problemi yaşamaktan hiçbir oyundan keyif alamıyorum şahsen. Bunlar benim yaşadığım ve gözlemlediğim sorunlar, sorun yaşamayan, memnun olan arkadaşlar da var.
FPS konusunda tatmin edici fakat stabilite sorunları var. Stuttering problemi yaşamaktan hiçbir oyundan keyif alamıyorum şahsen. Bunlar benim yaşadığım ve gözlemlediğim sorunlar, sorun yaşamayan, memnun olan arkadaşlar da var.
5500 XT ile 1660 Super arasında ciddi FPS farkı var. Yüksek performans istiyorsanız ve bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz 1660 Super bulunan OEM sistem bakın. Bunlar dışında, attığınız sistemde bir problem yok.
5500 XT ile 1660 Super arasında ciddi FPS farkı var. Yüksek performans istiyorsanız ve bütçeyi biraz daha arttırabilirsiniz 1660 Super bulunan OEM sistem bakın. Bunlar dışında, attığınız sistemde bir problem yok.
Kartı +150 MHz Core Boost ve +350 MHz Memory Boost O.C ile kullanıyorum. Kendim oluşturduğum fan eğrisi ile 76 derece üzerini görmedim. Ben karttan memnunum şahsen. Stuttering problemi yaşıyorsanız garantiye gönderin isterseniz.
Kartı +150 MHz Core Boost ve +350 MHz Memory Boost O.C ile kullanıyorum. Kendim oluşturduğum fan eğrisi ile 76 derece üzerini görmedim. Ben karttan memnunum şahsen. Stuttering problemi yaşıyorsanız garantiye gönderin isterseniz.