Performans ve soğutma olarak nasıl bir modeldir?
Evet, o fiyata görünce sorayım dedim. 6600XT'ye sahibim ancak iade ediyorum kartı.Fena olmayan ortalamanın biraz üstünde bir kart hem yanlış hatırlamıyorsam bu fiyata başka 3070 Ti yok.
![]()
Galax RTX 3070 TI 1-Click OC Feature 37ISM6MD4COC 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Galax RTX 3070 TI 1-Click OC Feature 37ISM6MD4COC 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Benim dediğim kart HOF serisi değil galiba.GΛLΛX markası soğutma konusunda oldukça iyi bir marka. Bir de HOF serisi var çok güzel. Özellikle kutu içinden çıkanlar çok güzel. Performansı da ayrı güzel. Etti sana +3 güzel.
Hocam fiyat olarak çok avantajlı ama.20 seriside biraz sıcak çalıştığını hatırlıyorum. 3070 Ti da TDP değeri yüksek bir kart. Bu model bence biraz sıcak çalışır.
Evet, o fiyata görünce sorayım dedim. 6600XT'ye sahibim ancak iade ediyorum kartı.
Benim dediğim kart hof serisi değil galiba.
Hocam fiyat olarak çok avantajlı ama.
Gainward RTX3070TI PHONEIX NED307T019P2-1046X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu nasıldır hocam? Hangisi daha iyidir?Evet, fiyat konusunda çok iyi ben kendi adıma konuşayım satın alırdım.
Ben nedense o modeli hiç beğenmiyorum. Bence GALAX modelini alıp. Sistem güçlendirilmesi yapılabilir.Gainward RTX3070TI PHONEIX NED307T019P2-1046X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu nasıldır hocam? Hangisi daha iyidir?
Soğutma açısından daha kaliteli gibi durduğu için sormuştum hocam, birde Amazon sattığından taksit açısından çok daha rahat olur benim için.Ben nedense o modeli hiç beğenmiyorum. Bence GALAX modelini alıp. Sistem güçlendirilmesi yapılabilir.
Bu marka hakkında hiçbir bilgim yok.Gainward RTX3070TI PHONEIX NED307T019P2-1046X 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu nasıldır hocam? Hangisi daha iyidir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.