Hocam bence RGB yakışmıyor ama alınır yine.Alınır da sıfır ürünlerin fiyatını hakettiğini düşünmüyorum. İkinci el bakarsanız eğer 4080 alabilirsiniz.
Ayrıca istediğiniz ürün 38 bine satılıyor.
![]()
GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD6MER) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
41k ile alınmaz.
GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM5MDAXTS) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili bu alınabilir.
Hocam bence RGB yakışmıyor ama alınır yine.
Galax GeForce RTX 4070 Ti Super ekran kartı alınır mı? Fıyat 41k, sımdıden teşekkürler.
Yok hocam istediğiniz emojiyi atabilirsiniz, kafam biraz güzel yanlışlıkla oldu o.Emot'u 4070 önerdiğiniz için atmıştım. RGB'li ürünle aynı fiyatta ise RGB alsın. Sevmiyorsa kapatır kullanır.
3 gün önce 35 k ya satiyordu enayilik 38 k ya almak 9070 xt bekleyim benceAlınır da sıfır ürünlerin fiyatını hakettiğini düşünmüyorum. İkinci el bakarsanız eğer 4080 alabilirsiniz.
Ayrıca istediğiniz ürün 38 bine satılıyor.
![]()
GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD6MER) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
Hocam bence RTX 6000 bekleyelim ne dersiniz öyle daha iyi bir yatırım olmaz mı?3 gün önce 35 k ya satiyordu enayilik 38 k ya almak 9070 xt bekleyim bence
Hocam bence RTX 6000 bekleyelim ne dersiniz öyle daha iyi bir yatırım olmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.