M MrAycan Hectopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #21 Onur_Elik dedi: Malum stok sorunundan dolayı zor da olsa en ucuz GTX 1050 Ti ekran kartını sipariş verdim. Sizce hata mı yaptım? Genişletmek için tıkla... hangi siteden veya nerden aldın yazabilir misin ?
Onur_Elik dedi: Malum stok sorunundan dolayı zor da olsa en ucuz GTX 1050 Ti ekran kartını sipariş verdim. Sizce hata mı yaptım? Genişletmek için tıkla... hangi siteden veya nerden aldın yazabilir misin ?
Onur_Elik Hectopat Katılım 12 Haziran 2014 Mesajlar 284 Makaleler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2017 #22 G4560 dedi: Aynen şuanın piyasasına göre iyi fiyat bence. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Hatta şu an aldığım sitede stok bitmiş. Başka sitelerde de en az 800 TL'den başlıyor. MrAycan dedi: hangi siteden veya nerden aldın yazabilir misin ? Genişletmek için tıkla... "Sinerji" sitesinden 720 liraya almıştım. Çift fanlı modeli. Ama şu an stok bitmiş.
G4560 dedi: Aynen şuanın piyasasına göre iyi fiyat bence. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Hatta şu an aldığım sitede stok bitmiş. Başka sitelerde de en az 800 TL'den başlıyor. MrAycan dedi: hangi siteden veya nerden aldın yazabilir misin ? Genişletmek için tıkla... "Sinerji" sitesinden 720 liraya almıştım. Çift fanlı modeli. Ama şu an stok bitmiş.
Sweetdreams1907 Megapat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 191 15 Mayıs 2018 #23 her türlü alınır, çok da memnun kalınır. Bknz ben