Galax GTX 1050 Ti Alınır mı?

İyi bir fiyat sayılır. Hayırlı olsun, hangi oyunlar denediniz şimdiye kadar ?
Hocam bayram nedeniyle elime ulaşamamıştı. Bayram bitti hala elime ulaşmadı. Bugün şubeye ulaştı. Yarın da elimde olacak inşallah. Ayrıca Vatan'dan yaklaşık 1 hafta önce aldığım 24 FHD Monitor SF350 with super slim design monütörü de az önce geri iade ettim. Gözümü ağrıtıyordu. Ben de http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-21-5-vx2276-smhd-full-hd-lcd-ips-monitor.html ile değiştirdim. Yine aksiliktir ki üründen kalmadığı için cuma gününe kadar gelmesini bekleyeceğim. Siz hangi oyunu test etmemi istiyorsunuz? Bu arada işlemcim Pentium G4560.

İyi bir fiyat, gayet kaliteli bileşenler üreten bir marka. Pişman olmazsınız.
Eminim öyledir Hüseyin bey. Yarın elimde olacak inşallah.

Şahsen 700 TL'nin üzerinde GTX 1050 TI alınmaz derdim ama RX 470-570 piyasada kalmadığı için makul bir fiyat. Normal şartlar altında en fazla 700 TL verilmeli bence.
700 TL bile fazla da işte Türkiye piyasası ve rezilliği Barış bey. İnanın ben de sizin gibi düşünüyorum...

Aldım gitti o zaman :)
 
i5 6500. Eğer bekleyemem ise GTX1050 Ti'ye düşünüyorum baktım sabrediyorum RX Vega'yı bekleyeceğim.
BF 1 oyununda ortalama 60-85 FPS arası oynarsınız. Tabi Fullhd çözünürlükte. PUBG ise 70-100 FPS arası rahat oynarsınız. Birkaç araştırma sonucunda bunu söyleyebilirim.

BF 1 oyununda ortalama 60-85 FPS arası oynarsınız. Tabi Fullhd çözünürlükte. PUBG ise 70-100 FPS arası rahat oynarsınız. Birkaç araştırma sonucunda bunu söyleyebilirim.
Ayarlar da ultra şeklinde tabi.

Ürün elime sağlam ulaştı. Az sonra takıp çalıştıracağım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı