Galax GTX 1050 Ti Hakkında Yorum

Yağız Dikmen

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın zamanda Galax GTX 1050Ti alacağım. Asus'a göre daha ucuz olduğu için bunu seçmeye karar verdim. Bu ekran kartıyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben amazon.de üzrinden Zotac GTX 1050 Ti Mini aldım 570TL'ye geldi. Fazla para hakeden kartlar değiller TR'de onu alıcak bütçen varsa amazon.de den RX 470 alman daha iyi olur. Asus ROG Strix-RX470-O4G-Gaming AMD Radeon Grafikkarte: Amazon.de: Computer & Zubehör TR'ye gönderim yok yazdığına bakma bug gibi birşey gönderim olup olmadığını sepete ekleyince ödeme ekranında görüyorsunuz. Ürün TR'ye 193.26 Euroya geliyor. Benim kartım 5günde geldi sende en fazla 5-9 gün arası beklersin.

Yakın zamanda Galax GTX 1050Ti alacağım. Asus'a göre daha ucuz olduğu için bunu seçmeye karar verdim. Bu ekran kartıyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
GALAX markasının HOF serisinin dışında malzeme kalitesi olarak biraz daha düşük olduğu okumuştum. Ama GALAX markası güvenilir markadır, tekrardan pazarda yer edinmeye çalıştığından ucuza satıyorlar ürünlerini. Ben şahsen HOF değilse ASUS, MSI, Zotac, Evga markalarından birini tercih ederdim. Evga'da SSC ve FTW kartlarına da gerek yok, soğutmaları SC ile aynı. SC alıp SSC'nin hızına çıkarılabilir kartlar.

Kişisel fikrim 1050,1050ti ekran kartı serileri laptoplar da kullanılmalı. Masaüstünde en azından RX470 mümkünse 480 ya da 1060 alınmalı. Ama o zaman da bütçeyi artırmak gerekebiliyor

Kişisel fikrim 1050,1050ti ekran kartı serileri laptoplar da kullanılmalı. Masaüstünde en azından RX470 mümkünse 480 ya da 1060 alınmalı. Ama o zaman da bütçeyi artırmak gerekebiliyor
Dediğiniz gibi bütçeyi arttırmak gerekiyor. Benimde bütçem kısıtlı olduğu için makul fiyatlara bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı